Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Ima li tuk fenove na fashion fotografijata?
Автор: radolgc   
Дата:   27-05-05 23:18

Interesno mi e dali v tozi sait,kudeto povecheto snimki sa v stil spisanie National Geographic ima i takiva fotografi i lubiteli,koito kato men si padat po modnata fotografija. I ako ima takiva sum mnogo lubopiten dali imate lubimi fotografi ot svetovnoizvestnite imena i koi sa te? I dali snimkite na njakoi takuv vi vduhnovjavat da tvorite? Eto i njakoi ot moite favoriti: Bruce Weber, Steven Meisel, Nick Knight, Peter Lindbergh,Enrique Badulescu, Patrick demarchelier, David Lachapelle,Richard Avedon,Paolo Roversi,Ellen von Unwerth,Herb Ritts....i mnogo drugi.
 Re: Ima li tuk fenove na fashion fotografijata?
Автор: pinko   
Дата:   27-05-05 23:26

https://photo-forum.net/static/forum/2006-03/egyy5878.JPG
http://www.erogance.net/main/cirillic.gif
Автор: papi   
Дата:   28-05-05 00:06

да
аз се интересувам от модна фотография...
Автор: GuruMMX   
Дата:   28-05-05 00:09

mi ima dosta hora koito se "zanimavat" :)

Vij Malkija Printz primerno :)[smilie5]
Автор: Junior   
Дата:   28-05-05 00:18

Абе на път към Малкия принц, метни едно око и на снимките не Гуру-то....
Автор: Stoevmobile   
Дата:   28-05-05 00:26

Виж и моите после....
[ezik]
[beer] [shtrak] [beer] [shtrak]

Дата:   28-05-05 11:16

https://photo-forum.net/i/130983&USER_ID=2531
Автор: ancho   
Дата:   28-05-05 11:20

Pinko,
Евала за плакатчето !!!
От къде мога да си го дръпна ?
Автор: scrap   
Дата:   28-05-05 11:59

ми от постинга на pinko (;
Автор: fine   
Дата:   28-05-05 14:35

http://www.sebjaniak.com/

Дата:   28-05-05 15:41

Hi papi,kak tochno se interesuvash ot modna fotografija? Az iskah da razbera malko po-konkretni neshta i eventualno da vidja neshto v neshtata vi,no v tvoite njama i pomen ot modena fotgrafija...ne si li pravil njakakvi opiti?
Автор: egoucm   
Дата:   28-05-05 15:47

eto go i moq prinos vyv fashion fotografiqta :))
imam golqmo jelanie no vse oshte nqmam usloviq za neshto po-seriozno

https://photo-forum.net/i/131030&USER_ID=11928
Дата:   28-05-05 15:57

GuruMMX, da,ima tuk tame njakoi avtori,koito se "zaminavat",no zanimanijata im se svejdat do nespoluchlivi opiti. Nito edno ot neshtata(moje bi s malki izkluchenija) ne se doblijava ni nai-malko do tova,koeto se naricha modna fotografija,a da ne govorim che nito edna ot snimkite vuv foruma ne moje da se sravnjava s nishto ot neshtata,koito snimat lubimite mi fotografi! Otnosno malkija Prinz,ami toi si lichi che snima profesionalno,no ne mi dopada kato stil,neshtata mu sushto sa mnogo dalech ot modnata fotografija,ili pone ot tazi,kojato moje da ude publikuvana v spisanie kato Vogue, I-D, Citizen K, Dazed&Confused, The Face, Another magazine, Elle, Marie Claire, Harper's Bazaar, Allure, Arena....
Дата:   28-05-05 16:00

Da fine,Seb Janiak e sushto edin ot nai-dobrite,mersi za linka;))
Автор: Andro_R   
Дата:   28-05-05 16:06

Сега е моментът и аз да си направя малко реклама:)
Автор: jimmy   
Дата:   28-05-05 16:22

Добре, Радо, като всички тук са толкова некадърни, защо питаш изобщо или поне покажи ти нещо....
Автор: bma   
Дата:   28-05-05 16:31

Аз се занимавам[smilie18] Не искам да показвам,но бих желала да обърна внимание на Радо, че неговите фотографии са много далече от добрата модна фотография откъм качество, но най-вече и откъм идеи[smilie23]
Дата:   28-05-05 16:49

Az ne pretendiram da sum moden fotograf,vse oshte se opitvam,a i snimkite mi si mi haresvat! Edinstveno njakoi redaktor na spisanie ot ranga na nai-golemite mogat da se izkazvat za moite neshta,a i veche sa mi publikuvani neshta,taka che ne se pritesnjavam ot unishtojitelnite ti kritiki;). I oshte poveche v moite neshta pochti njama snimki na tema modna fotografija. Ne sum kazval che horata tuk sa nakadurni,prosti iskah da pogoirm za modnata fotografija,a ne da se konkurirame ili kazvame che sme mnogo dobri ili mnogo loshi. Az vse pak sum pochitatel. No v interes na istinata poznavam dvama fotografi,koito rabotjat za golemi spisanija i snimat reklani i tem podobni. Kritikite ot tjah za moite snimki bjaha dosta po-snizhoditelni ot tezi na bma;))
Дата:   28-05-05 16:58

bma,iskam da te pitam kude vidja modna fotografija v moite neshta i za kakvo kachestvo moje da govorim s photo clip? Pokaji neshto de,mnogo sum lubopiten ili pone si kaji imeto.Kak tochno se zanimavash? I za koi rabotish?
Автор: Mimic   
Дата:   28-05-05 17:05

Хубавото нещо на интернет е анонимността. Можеш да се представиш за такъв какъвто желаеш и ако успееш да играеш добре играта, може даже и да ти повярват и да те приемат така с новата ти идентичност. [smilie24]

Въпросът ти е неуместен. Не е важно за кого работи bma и с какво точно се занимава [beer]
Автор: Георги   
Дата:   28-05-05 17:07

rado e king.
Дата:   28-05-05 20:12

ами radolgc под модна фотография какво разбираш,дай своето виждане за тази фашън фотография...
това което аз ти показах е от едно модно дефиле на студенти от югозападния университет в благоеград,следователно би трябвало да е модна фотография...явно аз нещо не разбирам
Автор: s_l   
Дата:   28-05-05 21:28

разбрах те. Аз понякога се забавлявам с такъв тип фотография. Сравнение с изброените имена и издания не може да става разбира се, но и не бива :)Ето Q-то ми: 134361447 ..обади се, ще ти дам линк към саита ми и може да коментираме ако искаш.

Papi, твоите снимки са репортаж от модно събитие.

Според мен "Fashion Photogaphy" е търговско наименование на стил във фотографията и като всеки стил си има рамка която го обособява - в случая да продава дрехи, аксесоарари и т.н. Пак според мен, този стил е от семеиство Рекламна Фотография. Така.. рекламата работи на принципа на внушението, тоест задачата е проста - трябва да се внуши нещо на група хора. Различните групи имат различни критерии и аз мисля, че това е причината да не можеш да откриеш сравнимо качество в стила, на този саит, а и в тази икономическа зона.
Автор: Mimic   
Дата:   28-05-05 21:32

Този тип фотография се нарича lifestyle [beer]
Автор: boni   
Дата:   28-05-05 21:44

Кое е lifestyle бе Mimic?[smilie18]
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

Тази тема е затворена