Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 БТК мафията
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   23-05-05 15:58

БТК се самозабравиха! [smilie19]
Ползвам нет от 3 места, най-малко dual-up като най-бавното разбира .
Въпреки това, сметките които взеха да ми идват надхвърлят 150 лв. (за тел за нет. Ползвам още няколко тел, +мобилни)
Преди години само dual-up ползвах нон-стоп, и плащах ~ 6 лв. Преди половин година малко dual-up 10-14 лв. После 50-60 лв. Сега най-малко dual-up ~ 160 лв.
Мама им стара изедническа и дебелокожа! [thankyou] Нищо не са ми подобрили, освен да заменят АТЦ-то с по-лоша, и да приватизират добрата за по-добро място.
Налага се да мисля нещо по въпроса...и първото е, мога ли да ги оставя с пръст в устата.[smilie7]
Вече почва да ми тежи доста, да давам по няколкостотин лв. за телефони!
Темата не е офф-топик (просто идва малко техническа)! Свързана е пряко със снимките, които мога да разгледам/коментирам/оценя, както и темите и т.н.[shtrak]
Вие какво мислите по въпроса?

Re: БТК мафията
Автор: plamennk   
Дата:   23-05-05 16:00

ЛАН
Автор: Mimic   
Дата:   23-05-05 16:04

Ами прощаваш се с dial-up_a. Той и без това не е цвете за мирисане. Евтина кабеларка има вече навсякъде и доколкото го ползваш за бг сайтове няма да имаш проблеми със скоростта. Дори и за навън пак ще е по-добре отколкото през телефона. А иначе за тази "новата" услуга на БТК "интернет 1024" чувам съвсем не лоши отзиви и цената е добра (макар, че аз не съм го ползвал)
Автор: zoomaniak   
Дата:   23-05-05 16:08

лан аз съм обаче на 35лв такса щото в перник има само 1 фирма доставчик на кабелен нет [smilie23] но и на тва съм доволен 50ка скорост и чат пат при бури липса на нет [smilie5]
Автор: samara   
Дата:   23-05-05 16:11

...хм, да ама кабеларките дето са под земята уж за по хубаво [smilie5] ...освен, че са скъпи...щели да станат още по-скъпи, щото тия канали пак били на БТК-то [smilie10] ...пфу [ezik] [ezik] [ezik] ...а ония дето пак виснаха между покривите, страх ме хваща като ги гледам ...[smilie19]
Автор: Георги   
Дата:   23-05-05 16:15

лан ако провайдера ти не е на 200 метра, или поне някой от важните му рутери си е боза и половина.

евтините кабеларки също.

включително повечето абонати на кабелните телевизии.

моби що не си вземеш адсл? ползвам го от 4-5 месеца и нямам забележки досега.
Автор: Iv4n   
Дата:   23-05-05 16:17

Взимаш си една лан карта за по 10 лева, свързваш се с хоумлан, избираш си тарифен план (от 15 лв на месец и нагоре, като за предпочитане е поне 33 лв.), предплащаш за 3 месеца и така се включваш с безплатна инсталация. След това край на проблемите ти. И най-важното - забравяш за проклетия dial-up завинаги!
Не казвам, че с лан няма да има проблеми, но е стотици пъти по-добре и за предпочитане пред допотопния дайъл-ъп believe it or not.
Автор: plamennk   
Дата:   23-05-05 16:19

Хммм, 23лв на месец са 192КБ - БГ и 8 КБ международен, локална-неограничен, макар че на моменти в БГ скача и повече
Дата:   23-05-05 16:22

А да, ето го и адреса на хоумлан с цените:

http://www.homelan.bg/index.php?page=unlimited

Публикацията е редактирана (23-05-05 16:22)
Автор: ken   
Дата:   23-05-05 16:22

аз съм доволен от БТК, нета им е железен в сравнение с останалите задници дето се мислят за и-т доставчици .... след изпълнения от рода на "късо в суича", 2к максимум нет от време на време, проксиран трафик се прехвърлих към бтк-то , за сега нямам оплаквания. Незнам за даил-упа, спрял съм да го ползвам от 5г и незнах, че още се ползва ..... Трябва да имаш в предвид, че преди разговорите бяха на импулси а сега са на минути ... и през деня е солено за даил-уп
Дата:   23-05-05 16:31

и като изчезнат локалните фтп-та какво ще правят евтините кабеларки? че те основно с това привличат клиентите си. основния им трафик отива за геймс и яко точек от фтп-то :) и чат-пат малко поща и чат :Р
Автор: PolarBear   
Дата:   23-05-05 16:39

Имам ЛАН в София - евтино решение и е безкрайно по-добре от дайал-ъп и технически, и ценово. След буря два дни създава емоции, но за толкова пари - толкова. Не зная каква е цената на АДъСъЛъ-то в Бг, аз ползвам такова в чужбина, това вече есъвсем друго нещо. Колкото и да струва в Бг, все ще е около 2 пъти по-евтино от това, което сега плащаш. Че и повече. Та най-добре ще е с него. Ще ти трябва и един добър модем, но той не струва кой знае колко.
Автор: Crossblade   
Дата:   23-05-05 16:40

aDSL - 39 лв без ДДС ;) Неограничено време и 256кбит (32к) връзка. През повечето време си я държи на 100% (това се води максимална). Ами ... dial-up аз не ползвам от години, не знаех, че все още съществува [smilie10] От кой град си ?
То си казват БТК как таксуват - минутки, секунди и т.н. ... трябвало е да се преориентираш отдавна [smilie11]

С добро само [cool] И не съм от БТК [smilie25]

Поздрави.
Автор: PolarBear   
Дата:   23-05-05 16:43

За тези пари слагай ADSL и забрави за проблема. [smilie6]
Дата:   23-05-05 16:44

Георги ти за p2p програми чувал ли си?
Автор: borissov   
Дата:   23-05-05 16:52

Аз пък срещу 64 евро на месец имам 10 мбит/сек до цял свят, и си свиркам :-)
Дата:   23-05-05 16:58

иване къде ще съм чувал аз ко разбирам от интернет :)

или п2п проргамките вече действат по-зарибяващо за клиентите от 1 терабит мазно локално фтп? :)
Автор: Amigo   
Дата:   23-05-05 17:03

Iv4n, доволен ли си от тези Homelan?![cool]

Аз бях до преди година и половина на дайъл-ъп, обаче много солено ми излизаше[smilie10] После се включих към някакви юнаци с ЛАН, които обаче ми изпилиха нервите цяла година и се прехвърлих преди около 5 месеца към друга фирма, обаче голяма разлика няма[smilie9] Сега плащам 40 лв. на месец обаче понякога, и то не рядко, нетът е отврат, какъвто е и днес например[smilie9] [smilie9] [smilie9] Зарибяват те с разни обещания и сладки приказки и особено ако няма човек голям избор от доставчици, се хващаш бързо, а после като ги питаш що е такава връзката, се почват едни чудения, обяснения и прочие[smilie2] [smilie9] Уж би трябвало да бъде до 2 Mbps БГ-пиъринг и до 192 kbps външно, обаче изобщо не е толкова [smilie9]

А по отношение на БТК и телефонните им услуги попаднах пък на следните дискусии в дирбг.
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=blackfirm&Number=1943663644&page=0&view=collapsed&sb=5&part=

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=btk&Number=1943606798&page=0&view=collapsed&sb=5&part=

Автор: hash   
Дата:   23-05-05 17:17

Аз ползвам ЛАН в къщи и съм много доволен. Тези неща с бурите ги имаше в началото като започваха. Сега явно са се научили. Разбира се прекъсва понякога.. за жалост по-често отколкото ми се иска. Най-лошото е че понякога прекъсва само международния интернет. Но това става и на оптичната линия в работата. Даже са две.
Дата:   23-05-05 17:21

Кой по-точно предлага "1 терабит мазно локално фтп"? И дори някой да предлага по-високи локални скорости от другите, кой знае колко беден на съдържание ще е локалния и какви буламачи ще предлага.
Amigo ще имаш по-рядко проблеми. А кой предлага 192 kbps външно и си недоволен ми е интересно?
Дата:   23-05-05 17:30

Sofianet ги предлага. В началото беше много бърз, но маймуните ли станаха много или нещо друго, обаче изобщо не съм доволен от връзката последния месец. Ей сега ми зарежда една страница понякога по 1-2 минути [smilie9] [smilie9] Тъй като от време на време прекарвам и на друго място, там доставчикът ми дава на половин цена по-добра връзка поне засега, ама я да си трая да не ги урочасам нещо де[smilie3] [smile] [smilie5] [smilie18]

Дата:   23-05-05 20:43

borissov, тук са 20 мбит/с + безплатен телефон за национални разговори за 40 евро [ezik] [ezik] [ezik]
Дата:   23-05-05 20:45

Mimic, къде е това, бе? [smilie10] пусни една такава линия и насам [smilie6] [smilie6] [shtrak]

Дата:   23-05-05 20:53

Франция. Тук нетът е без пари и има толкова много провайдъри, че народа се чуди какво да предложи като пакет услуги. Най-честите са с безплатен телефон или безплатна кабелна. Между другото скоростта е теотетична и много рядко се получават реално такива скорости
Дата:   23-05-05 20:55

абе то и една пета от тази скорост стига[smilie6] [smilie6] ама в БГ като в БГ[smilie21] [smilie9] [smilie18]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

Тази тема е затворена