Автор: Rebellious
Дата: 05-05-05 12:39
Абе имах лошия късмет да се разболея тия дни и да си остана в къщи,и поради липса на нещо друго ,вися пред компа и разглеждам ли разглеждам какво става във ФФ. Така че доста впечатления събрах. И за съжаление нещата са по-зле от всякога ,откак го знам аз този форум.
1. Шуробаджанащината се е развихрила до ниво "нормална политика" във ФФ ,хората са се разделили на касти и то по-грозно и от древна Индия. Кастата на тия дето каквото пипнат и трябва да е все шедьовър и това веднага се аплодира ,независимо от реалните му качества и кастата на маймуните ,дето "не стават" просто защото не подвиват опашки ,не участвуват в хвалебствения хор или просто не са от приятелския кръжец. Вторите служат за масовост и за придаване на по голяма тежест на ореола на "Светите богопомазани".
И да не съм голословен ,вижте сами за какви кадри гласува нарочения Худ.совет или както тук му викате рейтинг В. Гласуват за именца на приятелчета или познати по един или друг начин,гласува се ,ще си позволя да цитирам един авторитет тук -"за учебни кадри без особена художествена стойност ". Номера е значи подкрепа и подпиране да има ,а къде отива нивото на самия сайт като критерии ,май не Ви пука,а?
Че то нивото не е пряко комерсиално свързано в първия момент ,така си е ,но ще дойде време да се позамислите над това ,нарциси такива.
2. И да се усетите защо вече почти няма стойностни теми във самия ви форум... Да ,почти няма ,твърдя това ! Вече никой не говори за фотография ,въртят се всякакви вживявания на тема колко важен съм аз и как бих ви обогатил като ви занимая със скъпоценните си сърбежи . Например как "техниката не правела фотографа, хмммм " -колко е важно за се почешеш по тумбака за да посочиш какво имах подпряно на него, "мъже в черно и колко е полезно да имаш черен апарат"- подобен анонс но в друга гама ," минути за траур" - иронично -сериозна сага на тема "защо не мога да имам последния писък на пазара" ," Има ли смисъл "- Хамлетовска поза пред аудиторията ,само сълзи и черепа липсват , фалоса дали бил изкуство -без коментар това и т.н... И това са просто най-пресните примери от вчера и днес ,хронологически ,а не избирателно по автори. И тия автори са същите от тоя отбор юнаци-спецовете ("Художествения съвет") ,дето трябва да определят нивото и модата у другите с гласуването си за т.н. рейтинг В !?!?!
Опитайте се да се видите отстрани ,важно е! Не го правя да се заяждам ,въпреки ,че истината винаги е неприятна,когато е изречена без да се спестява нищо !
|
|