Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Открита ли е машината на времето (във фото форума)?
Автор: matasel   
Дата:   27-04-05 20:30

Днес погледнах някои снимки. Под една имаше много анонимни коментари - нишо ново! От един момент нататък почти всички бяха изтрити и то с голямо закъснение - пак нишо ново - администраторите не могат да четат всички коментари, я, както сами са си признавали.[smilie25]
Но когато допълзях до коментар #95[smilie11][smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11][smilie11] [smilie11] [smilie11]
21.04.2005 16:48 Коментарът е изтрит от администратора на сайта. [2005-19-04 00:00:00]

Е, вярно датите на коментара и на изтриването са изписани в различен формат, но все пак след известно напъване на празнината под косата, успях да вдена, че коментарът е изтрит 40 часа и 48 минути преди да бъде написан![smilie19] [smilie5]. Ами това е![smilie5]
Предварително ви благодаря за вниманието![smile]

Re: Открита ли е машината на времето (във фото форума)?
Автор: volokin   
Дата:   27-04-05 20:37

това е така, щото съответната снимка е огънала пространството и то така, че времето за нея тече по-бавно, тъй че споко [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]
 Re: Открита ли е машината на времето (във фото форума)?
Автор: stoevmobile   
Дата:   27-04-05 20:40

Ква машина, кво време, кви 5лева [smilie11] [smilie11] [smilie11]
Миналата година в една тема бях дал данни за адрес и телефони на една фирма, дето са ми необходими сега [smilie11] [smilie11] [smilie11]
Търсачката на ФФ си стои осакатена, Чичко Гугъл дава линк, ама там пише да се свържа с Админ-а.....
А Наздраве, добре поне че помня, де се намира офиса на фирмата и случайно съм у същия град...
[beer] [beer] [beer] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена