Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За снаке79
Автор: TPECHAT   
Дата:   19-04-05 08:26

Има един пич, който доста ме весели откакто цъфна в нета...

https://photo-forum.net/static/forum/2017-04/hdkw0029.JPG
https://photo-forum.net/res/author_photos/snake79.jpg

... а с последното си изказване направо ме хвърли от 22рия етаж [smilie21]

"Направо изкърти всички плочки в банята"
За пореден път Треснатия се доказа като пълен комплексар.
Абе що по-добре не идеш в някой старчески дом и там има да си снимаш такива снимки......
Ебаси как може да си чак толкова задръстен

за снимката https://photo-forum.net/static/forum/2017-04/pphy3579.JPG
https://photo-forum.net/img/136/E_1110635500_CRW_911.jpg

[smilie18] , а бе пич, що изтри снимките си с голи задници от басеина, налъска ли се [smilie19]

Внимавай кво ще измислиш за тази снимка

https://photo-forum.net/i/108334&USER_ID=15

Айде ... мноо време ти отделих [smilie21]

Re: За снаке79
Автор: todorov   
Дата:   19-04-05 09:18

Според мен показаната жена е психично болна. Виждам я почти всяка седмица по 1-2 пъти, когато отивам на работа. И през зимата и през лятото ходи така облечена - с тази блуза, синята пола и боси крака. Който иска да я снима [smilie11] може да го направи на бул. Витоша в отсечката между Патриарх Евтимий и НДК, между 8,15 и 9,15 часа. Приятно снимане [smilie11] .
Дата:   19-04-05 09:24

kvo vi stava ne znam, izkukurigahte vsi4kite [smilie21]

ЦАРЯТ ЩЕ НИ ОПРАВИ ЗА 800 ДНИ [smilie21] [smilie19]
Дата:   19-04-05 09:26

ще продължавам да я снимам докато е на улицата и на никого от тия дет зависи дали да е там не му пука, ясно? [smilie21]
Дата:   19-04-05 09:28

Хубаво! Никой не ти е казал да не я снимаш! Снимай!
Автор: Borisoff   
Дата:   19-04-05 09:31

Щом стана въпрос за модедла, след като вече знаете къде може да я намерите, аз ще ви кажа къде може да я видите да ака и пишка - на спирката на трамваи 20 и 22 на халите.
Автор: Георги   
Дата:   19-04-05 09:31

ми пича си прави реклама на твой гръб :)
като му се връзваш
Дата:   19-04-05 09:33

Георги, а бе на него рекалама му не требе,
само малко тупалки с 500мм руско железо [smilie21]
Дата:   19-04-05 09:36

ТРЕСНАТ, ако искаш мога да ти покажа още един не по-малко колоритен "модел". Естествено също психично болна жена, но за разлика от тази е суха и много чорлава /от няколко седмици са я подстригали и в момента има нещо като прическа/. Тя пък лете и зиме си ходи с едно дълго палто и забрадка, която в повечето случаи се вее във въздуха. А! и с боси крака в чехли. Можеш да я срещнеш в района на Първа градска болница и уличките между болницата и сградата на СДС.
Ако решиш да направиш няколко фотки, обади се офиса ми е в района - ще се радвам да се запознаем.
Приятно снимане! [shtrak]
Автор: vasil.varbanov   
Дата:   19-04-05 09:59

Представям си кво ще стане, ако се въведе отрицателен вот, ха-ха-ха, веселбата ще бъде пълна...[smilie25]

Автор: boni   
Дата:   19-04-05 10:47

Mi tova e ulicata, kvo tolkova. Na ulicata ima vsiakakvi hora,siujeti i t.n.
Автор: субектив   
Дата:   19-04-05 13:56

boni е прав, но защо да ни се напомня? Би трябвало всички да знаем!!! Good Luck и НА ФОКУС!!![shtrak] [smilie24] [shtrak]

Автор: gorbi   
Дата:   19-04-05 15:20

TPECHAT: Ако нямаш материал за тупалки ще ти давам тръба желязна, тук таме със заварки и ръждица по нея.... Пък ти на мене 500мм...(така и така ще го чупиш.....)Диал?
Автор: djore   
Дата:   19-04-05 15:34

TPECHAT кво ти пука [smilie7]
Автор: Frida   
Дата:   19-04-05 15:46

аи стига рива [thankyou]
Автор: snake79   
Дата:   19-04-05 18:18

Малееее момче ти съвсем си изперкал.
Явно някоя плочка се е откъртила и те е "треснала" в главата.

Ами щом те кефи да снимаш такива работи - иди в някоя от лудниците и снимай бе.
Снимай хора които по един или друг начин не живеят в този свят.
Отиди на гробището ако искаш и там снимай - там също има много МЪКА - теб явно това много те кефи.

За мен това е анормално - теб ако си те кефи си снимай. Май друго няма каквода кажа.
Автор: behemoth   
Дата:   19-04-05 18:56

snake79,
ето ти още една анормална снимка

https://photo-forum.net/static/forum/2006-08/hicu5240.JPG
http://www.worldpressphoto.nl/images/photocache/photos/2005/World%20Press%20Photo%20of%20the%20year/

некви анормални хора са я сложили снимка на 2005

http://www.worldpressphoto.nl/index.php?option=com_photogallery&task=blogsection&id=7&Itemid=87&bandwidth=high

Дата:   19-04-05 20:25

idiot [smilie19]
Автор: krasimir   
Дата:   19-04-05 21:23

ТРЕСНАТ, защо се чудиш на такива писания. Хората се учат. Написаното е точно в твой стил. Радвай се, че намираш последователи.
А за снимката - определено е под нивото ти като качество. Виждал съм далеч по-добри твои снимки. Ако беше снимка на някой друг ти би написал "баси мазнята".

Автор: Тони-К   
Дата:   19-04-05 22:34

На снимка worldpressphoto..? има показана мъка и коствено показано извършено насилие. Показана е отблизо, но нито пошло, нито натуралистично, нито хумористично или сензационно. Има контакт и поглед отгоре – нищо случайно. Подтекстът е: “Господи, виж!”

На снимката на психично болната жена има показана една неадекватна проява по един неадекватен начин и дистанцирано. Подтекстът е: “Вижте я тая шантава дебелана к'во прай”.

Който снима човешка мъка или болка, трябва да има ясна представа за себе си, възможностите си, какво иска да направи и дали наранява някого така. В добрите издания освен снимачи, за това има и редактори... това е сложна и професионална материя, освен това и законова.

Аз разбирам, че дългият нов обектив в ръцете ти и собствената безопасна гледна точка привличат да снимаш, снимаш и да се кефиш! Няма лошо, ако помислиш обаче после какво правиш всъщност и какво можеш да покажеш?

Ако и това не помага, пробваш се и с други хора, например такива с яки гардове около тях, и те са интересни.

Помага ако представиш себе си или свои близък в ситуацията на отснетата жертва.

Публикацията е редактирана (19-04-05 22:42)
Автор: athom   
Дата:   19-04-05 22:53

Кво ви става на всичките бре?

TPECHAT, от теб не съм очаквал да се връзваш по този начин бате...АМА ВЪОБЩЕ!

snake79 и останалите, НЕ СНИМКАТА трябва да търпи критики,
А КОМЕНТАРИТЕ под нея...същото би важало със същата сила и за снимката от worldpressphoto...

Не мисля че един фотограф е виновен че снима заобикалящата ни реалност,
НАПРОТИВ това е негово задължение.

Неадекватните реакции са тези които трябва да възмущават.

Или James Nachtwey, трябва да спре да снима?
А snake79?

Чудни хора...направо много чудни...

Автор: GOSPODIN   
Дата:   19-04-05 22:59

Тази вечер виждам , че всеки гледа да си реши лични коплекси пускайки каквито си иска теми във форума. ТРЕСНАТ, ако всеки недоволен от някой коментар за снимката си почне да пуска тема , какво ще стане?
Ако някой те дразни му обяви фотографски дуел с дълго или късо варио, модерно дигитално или хладно класическо[smilie19]
Автор: stoevmobile   
Дата:   20-04-05 01:01

Абе некой ша ми кае ли какво дижитално апаратче да си купя, или пак да се праим на умен и да четем онуй мигащото у кьошето гори?
баси и пичовете - дайте савет бе, да не струа повече от трийста и пейсет лева, да мога го зема без ддс-то, амас гаранция 1година, и да снима у тъмното, как с братчеда бием котките, да е с 10-20х зум и 12х9матрица поне, че по-големите са скъпи у фотото, да снима цветно, да има самоснемачка, да прави микроснимки, да има свиткавица, къв този форум, дето на една ръка ръзстояние помощ не подавате на падналия ближен баси..
де му адсреса на началника тук, да му си оплача [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена