Автор: murnau
Дата: 26-01-05 03:53
Nishto ne sum ochakval i tochno tova, mislia, e problemut.
:/
Tochno tova e strannoto, che se predolji konkurs s uchastieto na edi koj si...e ako negovite snimki sa "bez pretencii", razbiraj "za koito niamam kakvo da dobavia", zashto izobshto se predlaga takuv fotograf, za da pridrujava edin fotokonkurs?
Kude e stimulut, majstorluka, nepovtorimoto i ako iskash genialnoto v snimkite na pabadjiev?
I ako naikoj mi kaje "toj e kato nas", bih go nasochil kum predstavianeto na izminalia konkurs.
Ne iskam "avtoriteti", koito niamat nishto da kazvat ili izraziat sus snimkite si, da pridrujavat fotoforum konkursite, ako nishto ne moje da se nauchi ot tiah.
Ne iskam da prodyljava tazi "avtoritetshtina" , dobre poznata nam ot predi 10.11. Za tova otvariam duma i tema, ne za da si chesha ezika i da se gavria na chujd grub.
Nitp poznavam pabadjiev, nito sum chuval za nego chak tolkova, che da go poznavam. No vijdam uchastieto mu tuk : s portfolio, s "Moiat sviat", sus "statii".
Blagodaria, no takova uchastie ne e nujno na fotoforum (sudia po sebe si). Toest, nujno e, no pri uslovie, che ne e vyvedeno po nachina, po kojto pabadjiev e vyveden, predstaven tuk : edin NEobiknoven user ;)))
Tova mi beshe misulta :)
Ta , kakvo mislite vie za tova uchastie i za fotografiite na pabadjiev?
Merci!
Публикацията е редактирана (26-01-05 03:56)
|
|