Автор: KOKAIN4E
Дата: 30-08-12 19:05
здравейte .
Искам да си продам фотоапарата. Нужни са ми пари за друго нещо.Не ми е спешно,но това е варианта.
Изчетох за 10 дена сигурно хиляди мнения ,препоръчки и оферти за втора ръка модели като моя. Нямам цена за него. От предложение тук ако преценя че е добра оферта ще се разделя с машината.
Купен е декември 2011 с остатъчна гаранция незнам колко му дават от Павилиона
Никон Д5100 с обектив 18-105 мм
с две оригинални батерий ,UV i Polariser филтри,сенник , една
4 гигабайта и една 8 гигабайта SD карти.
Там всички идиотски капачки и кутий оригинални и упътвания които не знам защо ги споменават във всички обяви ги имам също,да.
Чантата не ме кефи и не я предлагам.Абсурдно гадна и неудобна чантичка.
-------------
апарата разбира се е пазен много и не съм професионален фотограф, не знам на колко кадъра е ,няма да лъжа. Според мен може да е на 50 000 знам ли . Пазен е ествествено, кой не зи пази техниката.
няма да казвам всичко колко пари ми е излязло когато го купих.Вече очевидно не е от значение.
-------------------------------------------------
отделно ако някои е заинтересуван имам 2 бр дистанционни спусъци, една малка външна светкавичка с кабел и инфраред оченце (куча марка е, но НЕЗАМЕНИМА когато я стартирваш от вградената светкавица на тялото ,дори от 10 метра.)
имам и динамичен микрофон Sennheiser s845 (на около година но без гаранционна карта) с кабел около 3 метра.
имам и про Статив Vanguard Tracker 1 но ми откраднаха предишния апарат заедно с плочицата която се монтира на главата на статива.
Кажете оферта. ако е справедлива ще ви отговоря , ако не е ,ами здраве :) и купете си нов D5100.Няма да съжалявате,Апарата е убиец.УБИЕЦ. просто по едно време забелязваш че не ти трябва друг и от там нататък истината е в "стъклото" и какво ще снимаш.
|
|