Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Canon EOS 5D Mark II
Автор: annata   
Дата:   09-03-12 13:14

>>>>>>>>>>>>>>>
 Re: Canon EOS 5D Mark II
Автор: alsash   
Дата:   09-03-12 13:15

[smilie8]
Дата:   09-03-12 13:22

Продавам въпросната камера.Тялото.
Купуван е лятото от Щатите,в отлично състояние!
Твърда цена 3000 лева,за който иска,защото е експлоатиран много малко.От София.Пишете на л.с. за повече информация.

Публикацията е редактирана (09-03-12 16:35)
Автор: filadendron   
Дата:   09-03-12 14:03

http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=2&cat=47&product=4053&show=additional
[smilie21]

Автор: ivodam   
Дата:   09-03-12 16:44

annata: Напиши на колко кадъра е апаратът поне приблизително, това малко експлоатиран нищо не значи. [smile]

[smilie7]
Дата:   09-03-12 18:40

някой да каже къде се гледат кадрите и веднага ще го постна
Автор: theone83   
Дата:   09-03-12 21:32

http://astrojargon.net/EOSInfo.aspx
където пише Download the installer here
инсталирате и гледате!!!
Автор: exobexo   
Дата:   09-03-12 21:36

EOSInfo не върши работа за 5Д мк2.

Edit: Я! Изглежда, че всъщност върши работа! Не знам до колко може да се разчита на точност обаче [smilie8]

Публикацията е редактирана (10-03-12 11:36)
Автор: petrakovski   
Дата:   09-03-12 22:36

Колега, цената не е лоша, стига "малко екплоатиран" да е равно на 5/6000 кадъра.
Автор: filadendron   
Дата:   09-03-12 22:56

цената беше редактирана от продавача в началото беше 3,500 лв [smilie21]
Дата:   10-03-12 11:07

ами така беше,не знаех колко са паднали цените,благодарение на вас,разбрах!
Дата:   10-03-12 11:11

13500 снимки с EOSInfo
Автор: sixty   
Дата:   10-03-12 16:17

При сега наличния в базара чисто нов марк 2 за 2900 мисля цената е малко висока :) За да го продадеш по-бързо и лесно може да се ориентираш около тази цена а и все пак е на малко кадри
Автор: enis   
Дата:   10-03-12 16:51

препоръчвам цена от 2500 максимум 2600 ако е в перфектно състояние... от там на горе е безумие при наличие на чисто нов както каза колегата за 2900 [beer]
Дата:   10-03-12 17:41

Чисто нов в магазина струва точно 3700 лева..
както писах - който иска, иначе във форума има и един за 2200 на 100 000 кадъра...аз не съм по търговията,но цена от 2500 не мога да сложа.Принципно за всеки се намират купувачи,ако разбира се колегите си постват коментарите малко по-колегиално!
В този ред на мисли веднъж вече в този форум си продадох видео техниката на безценица,точно благодарение на разни,които си бяха изказали мнението...от това намаза единствено купувачът,както и в случая всеки се чуства длъжен да спекулира...
разбирам някой да има намерение да го купи и да се пазари,но това което правите не е много коректно и току виж някой да ви се върже...
благодаря все пак
Автор: enis   
Дата:   10-03-12 18:22

А защо си мислиш, че трябва да купиш нещо, да го експлоатираш и накрая да го продадеш за колкото е взето или на печалба? :)
Аз пък ще препоръчам на всички да си купят за 2900 чисто ново тяло ако са се насочили към този модел [shtrak]
Автор: mtashev   
Дата:   10-03-12 18:47

Много ми е интересно защо всеки трябва да скача по темите и да дава акъл кой за колко да си продава техниката... Кой има интерес - кой няма, всеки спами. Продавачът сам ще реши за колко да го дава тоя апарат. Ако ще и за 5000 да го пусне това е негово решение. Скоростта на продажба няма отношение към троловете и спамерите (поради обективни причини!), но те все пак се чувстват длъжни да дърпат тая цена надолу. Е така, време да минава.
Балъците свършиха и никой няма да метне 3 бона преди да е разгледал пазара. Така, че оставете човека намира. Услуга не правите на никой. Като му дойде времето тая цена ще се измени накъдето трябва... Интерес повечето от ценообразуващите тук мисля няма... нали?

В тази връзка нямам отношение към продавача, нито съм потенциален купувач, нито съм някакъв търгаш... просто досаждате.
Автор: vladod   
Дата:   10-03-12 20:03

Да се изкажа и аз - тук, повечето хора са наясно с цените на нещата втора употреба, но, за да не потънат някои недостатъчно ориентирани - споделяме мнение!!!
Аз, моят го купих преди месец за 2600, на по-малко от 5000 кадъра, с две батерии, зарядно, дистанционно и карта 16ГБ [shtrak]
/споделям, защото ми е омръзнало от опити да се продават нещата на цена, по-висока, от тази, на която са били купени преди години/[beer]
Автор: BPAHKOB   
Дата:   10-03-12 20:21

Ама това наистина нее правилно... какво, да не би момичето да го е купило преди 2-3 години за 2К лв? говорите глупусти. Ако аз сега напиша , че преди 4 седмици съм си купил 5D Mark II за 2200лв и после още напише че е взел за 2300, човека ще загуби, въпреки че това нее истина...
Ако имате реален интерес, влезте на ЛС, напишете културно какво е предложението Ви, обосновете се и ако човека реши, ще се стигне до сделка. Но то вече няма тема, дето някой да нее написал, той за колко си е купил, колко струва нов без ДДС или друга подобна щуротия.
[beer]

Публикацията е редактирана (10-03-12 21:39)
Дата:   10-03-12 21:17

другите 5д-та от базара вече са продадени...
този го купих през лятото и струваше малко повече от 4000 лева...така че,не виждам каква ми е печалбата?
с удоволствие бих го експлоатирала още дълго,ако не излизаше новата версия..
разлика от чисто нов НЯМА..това е техника,която издържа с години и няма да се пазаря за глупости.700 лева разлика от цената в магазина,на много хора ще им дойде добре..
владод,ти да не мислиш че го давам без зарядно и батерии?все пак и аз влизам в тоя форум и следя цените..[smile]
а и ми се струва,че само много ти се иска да си купиш чисто нов за 2600...аман
Автор: Photom   
Дата:   11-03-12 00:08

mtashev написа:

> Много ми е интересно защо всеки
> трябва да скача по темите и да дава
> акъл кой за колко да си продава
> техниката... Кой има интерес - кой
> няма, всеки спами. Продавачът сам
> ще реши за колко да го дава тоя
> апарат. Ако ще и за 5000 да го пусне
> това е негово решение. Скоростта
> на продажба няма отношение към
> троловете и спамерите (поради
> обективни причини!), но те все пак
> се чувстват длъжни да дърпат тая
> цена надолу. Е така, време да
> минава.
> Балъците свършиха и никой няма да
> метне 3 бона преди да е разгледал
> пазара. Така, че оставете човека
> намира. Услуга не правите на никой.
> Като му дойде времето тая цена ще
> се измени накъдето трябва...
> Интерес повечето от
> ценообразуващите тук мисля няма...
> нали?
>
> В тази връзка нямам отношение към
> продавача, нито съм потенциален
> купувач, нито съм някакъв търгаш...
> просто досаждате.
!!!!!!!!!!!!!!!!
Автор: ceco100   
Дата:   11-03-12 11:25

Автор: annata
Дата: 10-03-12 11:07

ами така беше,не знаех колко са паднали цените,благодарение на вас,разбрах!

Ето защо е необходимо да се коментира цената.Така,че има нужда от подобни коментари,докато продавача се ориентира за цената. Нищо лично,успех в продажбата. [smilie24]
Автор: vladod   
Дата:   11-03-12 14:33

annata, искрени пожелания за успех с продажбата [shtrak]
/а мен, не ме мисли/ [beer]
Дата:   11-03-12 15:30

явно ще се пуска нова тема...
когато става въпрос за продажба няма смисъл да се коментира,всеки сам си знае за себе си.не правите услуга на никого а само мръсно,освен ако нямата лична изгода.не виждам някой от вас да има реален интерес и да ми е писал на лични,да е предложил цена???
аман от прости хора.коментирайте работата си,а това кой за колко продава и кой за колко купува е нещо,което не би трябвало толкова да ви вълнува,освен ако не скучаете по цял ден.Както казах вече един път си изпатих и честно казано не мисля,че е редно да има отворени коментари на обявите в базара и всякакви тъпаци да се ебават...
Автор: fozi   
Дата:   11-03-12 17:49

[cool] [smilie24]
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.