Автор: darth_kane
Дата: 24-12-11 21:04
Здравейте колеги,
Продавам острия автофокусен full-frame коригиран макро-обектив Sigma AF 180mm 1:5.6 APO MACRO, с мащаб 1:2. Прави прекрасен мащаб 1:1 с приставката Sigma Life-size Attachment, която не притежавам и не е част от предложението.
Обектива е без забележки по външния вид. В прекрасно функционално състояние, чисти стъкла и бленда. Ползвам го на моето цифрово тяло Fuji S3 Pro, но ми идва малко дълъг за снимане от ръка (че тялото синхронизира със светкавици само до 1/180 и ми е бавничък затвора за тази фокусна дължина), а работата ми го изисква. Разбира се прекрасно с всички цифрови тела на Nikon F-байонет (Никон, Фуджи, Кодак). Изключително остър и на най-отворена бленда. На f11 и на горе е неотразим.
Продава се в комплект с оригиналния байонетен сенник и предна капачка, а също и с задна капачка от Nikkor.
Цена: 480лв, НОВА ЦЕНА: 500лв. от 16/01/2012г. (благодарение на хора, които искат снимки, правени с обектива, щот си нямат друга рабта)
Възможен бартер за Nikon D200 или Fuji S5 Pro
За контакт - Л.С. или на телефони
0878 794 902
и 0897 952 282
Намирам се в Пловдив, изпращам с Еконт за сметка на купувача с опция "отвори и тествай".
![[beer]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif)
Публикацията е редактирана (16-01-12 15:32)
|
|