Автор: pocketru
Дата: 06-12-11 15:52
Аз искам да споделя мнението си за този изключително НЕКОРЕКТЕН продавач, за да може колегите да си направят извода дали си заслужава изобщо да се правят някакви договорки с него. Вчера вечерта проведох телефонен разговор с лицето Светослав, което вдига на посочените телефони. Говорихме на дълго и на широко за въпросния апарат и обектив, за състоянието им, както и за цената, която беше обявена за 600 лева за двете общо, с възможност за лек коментар. Уговорихме се на другия ден, т.е. днес около 9-10 часа сутринта да отида на място в Пловдив и да видя и съответно, ако ми хареса да взема комплекта. Днес в 9.40 бях на уреченото място- офиса на Туристическа агенция "Марлборо Турс". Въпросния Светослав, който се оказа служител в агенцията, ми обясни, че апарата бил на шефа му и в момента шефът, както и апарата ги нямало там, ако можело да мина по-късно следобед. Казах, че нямам възможност, при което ми беше казано да мина след около час. Мотах се около един час, отивам и тоя ми обяснява как виждаш ли, цената била 600 лева за тялото, и още 600 за обектива, ама нали съм се разкарал напразно от майна си Райна на 100 километра, щели да ми направят отстъпка и да ми дадат тялото за 500 лв., и ако искам с него един китак Сигма за още 150 лв., та общо щяло да ми излезе 650 лв. Обясних им как това тяхно поведение е много некоректно, и поне можеха да ме предупредят за това, че са решили да променят цената, при което ми казаха, че не виждат нищо некоректно в това. Не знам, за мен това си е чиста проба селения, ама както и да е. Възможно е в средите на туроператорските агенти и специално в тази агенция това наистина да е нормална практика. Аз лично за себе си повече не бих ползвал услугите на Туристическа агенция "Марлборо Турс". Съжалявам, ако съм накърнил достойнството на някого, но смятам, че нещата трябва да бъдат изложени такива, каквито са и с истинските им имена. ![[smilie23]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley23.gif)
|
|