Автор: clipse
Дата: 31-07-11 13:22
Продавам телцето от заглавието.
Черно!
Техническото състояние е отлично, козметичното - много добро. Следите от употреба са малко и не се забелязват при нормално ползване, с изключение на поизтърканите бутони...
На под 1000 кадъра е след смяна на затвор и огледало (при този модел задължително се сменят двете заедно), така че реално механиката му е чисто нова. Смяната е струвала 270 лева според предишния собственик, от когото го взех.
Качен му е хакнат firmware, който отключва къстъм функциите на 10D, както и още някои неща.
Причината за продажбата е, че изкочи изгодна оферта за 40D и го взех, а за съжаление не мога да си позволя да задържа и двете тела - трябват пари...
Към тялото има:
- оригинален страп за врат
- батерия (неоригинална, но държи доста - на около 80% от капацитета си е)
- 2 CF карти по 512 MB - всяка стига за 60-80 снимки в RAW и 2-но повече в JPEG
- оригинално зарядно
- USB кабел
- чанта Tamrac - леко захабена на места, но в добро състояние и върши чудна работа.
- чисто ново оригинално дистанционно Canon RC-5
Имам и кутия от 300D, ако някой я иска мога да я пратя, иначе сигурно ще иде в коша.
Светкавицата е TTL и работи с телата до 40D/450D, (D30/D60/10D/300D/20D/350D/30D/400D), както и с G серията до G6 включително със сигурност, нагоре не знам. :)
Взех си по-голяма универсална и тази ми е излишна.
Работи с 2 AA батерии, водещото число е 18 ISO 100.
С чупеща се глава е, макар и само вертикално, пак върши добра работа за отразена светкавица.
Цена за тялото плюс аксесоарите: ПРОДАДЕНО
Цена за светкавицата: 50 лева
Тяло+аксесоари+светкавица= 320 лева
При желание към тялото мога да добавя и обектив Sigma 18-55mm f/3,5-5,6, който е доста по-добър от първите два китака, а за мен - и от новите. Цената за тялото с обектива е 380 лева.
Техниката се намира в Хасково, но няма проблем да се прати, където кажете с опция за преглед и тест преди плащане.
Снимки на техниката : ТУК
За контакт: тук в темата, на ЛС, или тел. 0887854219 - Борис
Публикацията е редактирана (07-08-11 19:17)
|
|