Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Canon PowerShot A540 - спрян от продажба
Автор: bluebird81   
Дата:   14-04-11 15:10

Продавам фотоапарат Canon PowerShot A540. Външно е почти неразличим от нов, почти няма следи от употреба, да кажем състояние 9,9 от 10. В перфектно функционално състояние - никога не ми е правил проблеми, макар че почти не съм го ползвал. Купих го с идеята да го ползвам за компактно фотоапаратче когато не ми се разнася ДСЛР, понеже е с доста възможности за ръчни настройки, вкл. режими приоритет на бленда и приоритет на скорост, ръчно фокусиране и т.н., а ако му се сложи CHDK започва да снима и в РОУ... После обаче си купих друго компактно фотоапаратче, което ми допадна повече заради по-голямата матрица (1/1,8"), и това остана да си седи без да го ползвам. Към него давам карта памет 512 MB. Намира се във Варна, предпочитам купувачът да е от Варна, защото не ми се занимава с куриери. Цената е твърда - 90 лв, не подлежи на коментар. Ако не го продам ще си остане за мен [shtrak] . Ако искате по-бърза връзка, телефонът ми е ...... - Чавдар

Re: Продавам Canon PowerShot A540
Дата:   15-04-11 04:14

Ъп! [smilie24]

Re: Продавам Canon PowerShot A540
Дата:   15-04-11 22:02

За сега го спирам от продажба.

първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена