Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Преходник от тяло Canon към обектив M42
Автор: boyko   
Дата:   21-11-05 22:22

Продавам преходник HAMA от байонет на тяло Canon A1, AE и т. н. към обектив M42 - 50 лева.За връзка boyko@dir.bg

Публикацията е редактирана (21-11-05 22:23)
 Re: Преходник от тяло Canon към обектив M42
Автор: bike   
Дата:   21-11-05 23:33

Имаш Поща!! [smilie19]
Дата:   23-11-05 10:27

[smilie24]

Автор: tiko   
Дата:   23-11-05 10:40

Нов такъв /на Хама/ се продава по 41 лв. в магазина на Кодак на Славейков! [smilie3]
Дата:   24-11-05 10:17

Kogato kupuvah tozi predi 3 godini go porachah po kataloga na HAMA i go kupih za 60 leva. Ne sam pravil spravka za segashnite ceni, no veche go prodadoh za obiavenite 50 leva. Sega razbrah zashto kupuva4a iska da mi go varne, kato kazva 4e ne e razbral za kakav model na Canon e, makar 4e az izri4no sam napisal 4e e za A1 i AE. Iavno e pro4el Vasheto saobshtenie. Struva mi se po-korektno zanapred da se vazdarzhate ot namesa v 4uzhdi temi.
Автор: Airborne   
Дата:   24-11-05 12:27

като купуваш нещо- тряба да внимаваш. попита ли продавача: това става ли за ЕОС? я сега се постави на негово място.
Автор: bochko_bg   
Дата:   24-11-05 12:30

Казах че ше ми трябва за ЕОС той не коментира че няма да стане,грешката е моя но той не прояви разбиране,защото същата вечер се разбрахме днес да се срещнем и да му го върна,а днес той ми каза че не желае да се срещаме.
И сега същия преходник който ми пробута Boyko го продавам за 35лв ако някой иска да остави маил за враска.
[smilie7]

http://www.hop-trop.hit.bg/
Ето такава ни беше уговорката която Boyko не спази.
Незнам защо Администраторите подкрепят некоректните USERI!!!![smilie23]

Публикацията е редактирана (24-11-05 21:13)
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена