Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За "Обръщащият пръстен Bower за Canon 52mm" и "ФОТОПАВИЛИОН"
Автор: rsof   
Дата:   07-02-09 11:18

Та да споделя моето мнение за това колко разбират хората от този магазин !
Поръчах си обръщаш пръстен за обектив 52мм. да снимам макро а то какво ми докараха !За съжаление не съм в България [smilie9]
http://photo-zona.net/images/user61544/album17382/preview/1233997275_gmdz8255_Bower.jpg

Това пристигна и неразбираемо защо върху кутията на която пише "Adapter Ring " имаше залепени лепенки "Reverse Adapter"
А аз като не разбиращ си помислих че ще получа това : http://photo-zona.net/images/user61544/album17382/preview/1233997276_nnib0339_crw_9796.jpg

Според мен от едната страна трябва да има бойнет за да се закрепва към апарата а от другия край резба да се навива обектива наобратно !
Ето и линка : http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=24&product=2017&show=additional#slides-pane-0
Това където ми е изпратено според мен е да се добавя втори обектив да речем към моят , Но с какъв бойтет незнам !Ако някой има идея за какво служи нека пише ако иска, ще съм му благодарен !
За Фотопавилиона просто изпускат един клиент още [smilie23]
 Re: За "Обръщащият пръстен Bower за Canon 52mm" и "ФОТОПАВИЛИОН"
Автор: Davidoff   
Дата:   07-02-09 11:31

Защо не пишеш на Павилиона ами във форума ?
 Re:
Автор: dau   
Дата:   07-02-09 12:03

Хората от павилиона са достатъчно коректни, мисля че ако са допуснали те грешка ще ти пратят нов без проблеми...
Автор: stirka   
Дата:   07-02-09 12:17

така де говори с тях и тогава коментирай.така е най добре
Автор: snooper   
Дата:   07-02-09 12:32

За такива работи се обаждаш на Павилиона и оправят нещата, хората си разбират от работата и са печени, не знам къде наоколо ще намериш отношение към клиента на такова ниво. Следващия път преди да пишеш така, помисли.
Автор: next_time   
Дата:   07-02-09 12:57

Грешки стаат на всякъде, но точно когато стане грешка се разбира кой е коректен и кой не.Мисля че малко прибързано си писал, защото съм убеден че проблема ти е разрешим и ще трябва или да го играеш обиден от типа "Не ми се занимава с некоректни хора" въпреки желанието им да поправят грешката или ще трябва да се коригираш и да пишеш че са коректни.И в двата случая ще ти остане неприятно усещане от прибързаното пускане на темата.
Дата:   07-02-09 13:20

Там е работата ,че от разтояние нещата не стават толкова лесно ! И всичко това си има и предистория която си е спестих да напиша !Знам , че има много доволни хора от отношението на Фотопавилиона но аз не съм вече за жалост !Относно защо не пиша на тях , ами изморих се да им пиша [smilie3]
На въпроса за какво служи точно това което са ми изпратили някой знае ли нещо ?
Автор: zed   
Дата:   07-02-09 13:20

Това, доколкото можах да видя от неясната снимка, също е за CANON, но за старият FD байонет. Така или иначе първо се уточняваш с тях, и после ако трябва ги плюеш. Никой не е умрял да те лъже нарочно с нещо, което струва никакви пари.

Автор: mixmike   
Дата:   07-02-09 13:26

паааак ли буря в чаша вода за глупости.[smilie23] [smilie23] [smilie23]
Автор: ivan.draganov   
Дата:   07-02-09 13:27

Не познавам по-коректни хора продаващи фототехника и аксесоари в БГ ,със сигурност има и други ,но за Фотопавилион само -[smilie24]
Дата:   07-02-09 14:18

<< но за старият FD байонет >>
Това ми е достатъчно Благодаря Ви !

Модераторите може да заключите темата ако прецените за добре.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена