Автор: barbolov
Дата: 10-04-08 01:13
Като какъв вид глупост да квалифицирам това ваше действие - свалянето на снимката ми от конкурса?
https://photo-forum.net/i/837134&CATEGORY_ID=46
Понеже виждам че админа ми се е разписал отдолу, аз да го питам следното - драги ми админе, колега - що за дивотия беше това, дето го направи, да свалиш снимката от конкурса? Кое не ти хареса? Че за по-малко от 22 часа тя направи безумен рейтинг? Че съм я качил да й се радват много хора?
Имай предвид, че само като бъде видян кадъра от хората, интересуващи се и малко от картинг, на мига им става ясно кой я е направил снимката, защото човека, снимащ ВСЕКИ кръг от официалните картинг шампионати миналата и тази година, е само един. Човекът, чиято снимка е на официалния календар на БФКС за 2008 г., е само един. Човекът с фотоапарата в боксовете на картинг състезанията в България, който НЕ Е част от някой тим, снимащ само своите пилоти, е само един. Това го запомни добре.
И човекът, грижещ се за отразяването в снимки на този шампионат, в единствената медия, която се интересува редовно и постоянно от този спорт у нас, пак е само един. И който и да гледа снимката, за която искате при гласуване и т.н. да има анонимност в този конкурс, само като я види, ще знае кой я е заснел. А тези, дето са далече от този спорт, дали ще са видели снимката ми из разните сайтове, където съм я качил или не, така или иначе името им няма да им говори абсолютно нищо, ако въобще го научат.
А най-смешното от всичко е, че това дори не ми е професия, а странична дейност - и картинга, и фотографията.
И въпреки това нещата ми са на ниво, което... личи от коментарите в снимката, личи от многото ми публикации в печатното издание, личи от отношението на много хора от тези спортни среди, личи най-вече от отношението и пълното одобрение на нещата, които правя от ЛЮБОМИР АСЕНОВ, единствения снимащ Ф1 български фотограф, имащ ЧЕРВЕН пас за Формула 1 (даващ достъп и до падок, и до пит лейн, най-високо ниво на достъп), на който можете да му носите чантата само, защото надали някога някой от вас ще може да изкара пълния сезон от 18 старта във Формула 1, както ще направи той този сезон 2008, наред с още 79 фотографа от ЦЕЛИЯ СВЯТ, минаващи през ситото на Пат Бехар (шефа на фотографите във Ф1), който гледа лично досието на всеки един фотограф там и казва "да" или "не" да му бъде отпусната акредитация.
Той преди време беше регистриран тук при вас, изтри си снимките и ви напсува всичките, когато само бълвахте жалки коментарчета, че дори и подигравки от рода на "откъде открадна тая снимка" се появяваха. После се регистрира след време под друго име, само за да ви се изсмее, което и успя да направи, имайки предвид как беше гласувано за няколко кадъра, които качи тук.
Аз не съм тук, за да търся признание. Хлябът си го изкарвам с друго, това го правя за кеф предимно, защото обожавам авто спорта, обожавам и снимането и тук просто споделям най-хубавите си неща с хора, които вярвам, че биха го оценили.
С тъпата ви изцепка днес, показвате, че не заслужавате да споделям това с вас - аз нито ви ща наградите, някои от които мога с половин до 2/3 от заплата си да ги купя, нито ви ща призовите места в конкурса, снощи бях решил да си кача снимката в "Представяне", но видях конкурса и ей така я качих, без да очаквам нищо. Дори не видях някъде правила за конкурса да има и просто я качих на сляпо. Правилата едва преди 15 мин ги видях къде са закътани в сайта (а би трябвало да поставите линки при формата за качване - личен съвет, ако искате занапред да не правите такива издънки като с моята снимка).
Вместо едно ЛС да ми пратите и да ми кажете веднага да си махна снимките от другите сайтове, ако искам да продължа участието си, вие ме поставяте пред свършен факт. Тъпо.
ПС - И поне ми я преместете в Представяне снимката, това в Личен албум, дето не мога оттам да я преместя другаде, беше черешката на тортата да ми я сложите там...
|
|