Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Какво е станало с този сайт?
Автор: yo-yo   
Дата:   08-03-08 17:30

Не бях влизал известно време тук и съм потресен и бесен от непрекъснатата промяна на правилата в сайта?
Регистриран съм от 3 години и рейтингът ми не е най-великия, но имам 4 снимки с над 25 от рейтинг "Б" и въпреки това(според новите правила минимумът за това е 3) не мога да кача снимките си в категория "Пейзаж" или в друга категория където снимките принадлежат "жанрово"!
И без друго намирам правилата ви за глупави, абсурдни и обиждащи всички, които мислят че фотографията е свободно изкуство, на което не бива да поставят граници, но изглежда, дори и спазвайки ги, не съм досатъчно достоен за вашата страница и трябва да си слагам пейзажите в категория "домашни любимци".
От тук нататък мисля да влизам все по-рядко, но все пак, ако знаете, кажете ми към чия майка трябва да се обърна за да спрете да се мислите за "безсмъртни"?
Честит ви 8 Март!

Иван Йонков

П.П. Това беше най-учтивото което можах да ви напиша!

Re: Какво е станало с този сайт?
Автор: dramli   
Дата:   08-03-08 17:37

Глейи ся ,к,во ша та напраят корифете [smilie18] [smilie18]
Автор: ALBIREO   
Дата:   08-03-08 17:41

Грешка правиш, че го приемаш лично.
Ситуацията много наподобавя мюзик айдъл, където всеки си мисли, че може да пее и когато му кажат, че не става се обижда.
Автор: magnifico   
Дата:   08-03-08 17:57

Какъв ти е проблема бе пич ?!? Правилата са си правила и важат за всички. Аз съм напълно ЗА последните промени, защото наистина масово се виждаше боклук, който не притежава никаква фотографска и дори елементарна, естетическа стойност. Виж, Albireo много тънко ти го каза...така седят нещата просто. Снимай и се развивай, за да не седиш назад [shtrak] И мойта квота беше понижена и то за 2 точки, ама не се засягам лично, както ти правиш. Хайде дръжте се малко по-сериозно и недейте да хленчите за щяло и нещяло. Страшно глупаво изглежда отстрани[smilie23]

Публикацията е редактирана (08-03-08 18:04)
Автор: boncho_marinov   
Дата:   08-03-08 18:02

Сайта вече е за повече рейтинги и по-малко за фотография.[smilie23]
Автор: J0R0   
Дата:   08-03-08 18:05

Да бе, щото всеки като си източва безконтролно картата - става повече фотографията.
[smilie18]
Дата:   08-03-08 18:06

[smilie18]
[smilie10] JORO, теб къде са ти изчезнали снимките [smilie11]

Публикацията е редактирана (08-03-08 18:08)
Автор: pomstar   
Дата:   08-03-08 18:08

хайде сега пак гаври с хората.
обяснете на човека какво е станало и затворете темата, какво толкова.
Автор: boncho_marinov   
Дата:   08-03-08 18:11

Ами изтрих ги, след като не можеш да пуснеш снимката където и е мястото. Има и фото култ.
Автор: jivkojj   
Дата:   08-03-08 18:17

yo-yo, И аз мислех като тебе в началото, даже качих няколко снимки от сапунерката. После разбрах, че просто на вкус и цвят приятели няма - това което на мен ми се харесва, не на всички се харесва и обратното. Не виждам смисал да качвам повече снимки, мойте "пощенски картички" не са за тука [smilie18] . Виж форума го гледам щото се виждат новости, а и лафче става.
Иначе аз от моя гледна точка не харесвам чесно-бели снимки или стари и сбръчкани хора снимани с огромни резолюции или някакви седят на пейка т.н. стрийт, а тука това се котира много.
Снимки гледам основно от Представяне, Диви животни, Природа просто там е по-истинско, останалите не ми харесват.
Бтв. снимките ти ми допадат.
Дата:   08-03-08 18:17

pomstar, че къде видя гаври. Аз като гледам, човекът е напълно наясно за какво става въпрос. Пък като си толкова загрижен, защо ти не му обясни?!? Има правила, написани на толкова достъпен език, че дори и идиот ще ги схване. Пича просто не е доволен от тях [smilie5]
Автор: photogamen   
Дата:   08-03-08 18:20

Еми преди примерно по 30,000 човека по 1-на снимка за 5 дена=30,000, сега 30000 човека по 2 снимки за 5 дена=60,000.Любител съм да подчертая, за мен е по-важно под снимките ми да има коментари(препоръки, критика, съвети) от добрите автори, за да ставам по добър.Ама няма[smile]

Айде наздраве[beer] [shtrak]
Автор: pomstar   
Дата:   08-03-08 18:26

magnifico, ти пък как реши, че на теб говоря?
Дата:   08-03-08 18:30

photogamen, те нещата са повече сведени до саморазвитие и самокритика, защото никой автор, който знае как да снима, не би тръгнал да пише критика под снимки, които никви ги няма като фотография. Бъдете си самокритични и сами си търсете грешките. Развитието става със снимане, гледане на снимки и пак снимане.[shtrak]

pomstar, ми така като гледам, към никого конкретно не си насочил мнението си, и заради това реших да напиша своето отнесено към твоето [smilie3]

Публикацията е редактирана (08-03-08 18:32)
Автор: admin   
Дата:   08-03-08 18:32

Ами гледат се снимките за последната една година. Yo-Yo ако е искал е можело да покаже повече неща през последната 1 година.
Забелязвам, че се гневят хора, които не са влизали от няколко месеца, а някои дори от година. Вместо да говорят за "майки" да покажат нещо добро и квотата им ще се възстанови.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена