Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Благодарност.
Автор: AndreyIst   
Дата:   29-01-08 11:51

Благодаря на всички 145 съфорумци и няколкото десетки колеги и приятели, които подкрепиха снимката ми и я пратиха на финала на перверзния конкурс на Вивател. Извинявам се за компресията - оригиналния файл е 80 мба.

http://212.36.3.59/site_pics/155/1_1201600052.jpg
 Re: Благодарност.
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   29-01-08 12:50

А като е "перверзен" конкурса, защо участваш в него?
Наистина не е много уреден, щом е възможно да те подкрепят толко приятели от ФФ и колеги [smilie23]
С тази ли снимка смяташе да спечелиш...или?
80 Мб. снимка не правят![smilie18]

Луковит, р. Златна Панега
От автора: Благодаря безкрайно много на всички 145 съфорумци, както и на няколкото десетки приятели и колеги, благодарение на които тази снимка отида на финала на псевдо конкурса на Вивател. Разочарован съм не за това, че тя на спечели, защото имаше и други много хубави пейзажи. Отвратен съм от перверзното отношение на т. нар. жури на конкурса и тотално некадърният им избор. Това беше подигравка за фотографията. Извинявам се за компресията, оригиналният файл е 80 мба. Стихчето обаче подарявам на дамата, коята ме кара да гледам на миналото с апатия, а на бъдещето с радост.

Не гледаш с голяма апатия....постараи се още [smilie24]

Публикацията е редактирана (29-01-08 12:51)
Дата:   29-01-08 12:52

Другият път събери по-голямо лоби, като не пропуснеш и такова в журито [smilie3] [smilie24]
Дата:   30-01-08 11:01

Моби, кратуно многознаеща. Ти освен да се мотаеш по-всички възможни теми друго изобщо опитваш ли да правиш. Голем спец си по всичко. Виждам, ме си много ангажиран с работа, щом можеш да висиш по цял ден по работа. Типично българче, критикар и разбирач. Но както и да е. Заради боклуци като теб и още 3-4 други никога не пиша нищо в темите. Това е първата тема, която пускам за 2 години и половина в този форум. Хубавото е, че има доста хора, които не са на твоето мнение. За тях беше благодарността, ти можеш да се завреш в невзрачната си дупка.
Автор: pacy4   
Дата:   30-01-08 11:09

[smilie24]
Автор: pacimir   
Дата:   30-01-08 11:34

Баси.... отварям и гледам като малоумен :)
Мислех си че има някъде другаде в България абсолютно същата гледка както преди Синдиката в Луковит :)
Нагоре по течението има още мнооого материал за снимане :)
Автор: bobihot   
Дата:   30-01-08 11:38

Няма- всичко съм изснимал...[ezik] [beer] [shtrak]
Дата:   30-01-08 11:47

AndreyIst
Гледаи си снимчицата, лобито и "перверзното" жури де не те е дооценило, а не в моята работа - то не те бърка за сега.[smilie23]
Боклук си ти, та ако ще и никога да не влизаш....което много ще ме зарадва, щото не си единствен.
Не е нужно да си пускаш и лопотарника, че да се разбере [smilie23]

Дата:   30-01-08 11:50

Така е, мястото е невероятно. Баща ми е от Луковит и всяка ваканция като дете бях там. А снимките ми оттам са десетки.
Дата:   30-01-08 11:54

Моби, голямо нещастие си, видно е. Хайде, забавлявай се, лешояд такъв ...
Автор: tofo   
Дата:   30-01-08 11:55

Между другото,не е много етично да пускаш тема относно твоя снимка, която е пусната за гласуване. Ако я беше спрял, нямаше да го има и този спор.[beer]

Дата:   30-01-08 11:57

AndreyIst
не беше никак удачно да отваряш гнусна уста и да бълваш червей по мой адрес, моята работа и как си я гледам.
Темата е за твоята работа, и аз си казах мнението за нея.

Дата:   30-01-08 12:13

Ей, празноглавците, я марш оттук да си играете. И си изпийте хапчетата преди лягане.
Моя работа си е кога и как ще пускам теми.
Автор: tofo   
Дата:   30-01-08 12:18

А работата на регистрираните форумци пък е кога и как да отговарят в тези теми. Естествено, желателно е да не се нарушава добрия тон.[smilie24]

Автор: CanoniO   
Дата:   30-01-08 12:25

AndreyIst,
може да прозвучи малко грубо, ама това не е конкурсен кадър. Фактът, че не се е затрупал от другите бози, говори че конкурса наистина е бил опорочен и фалшив.

Защо ни го натрапваш всъщност? Странно ти е, че няма коментари под него ли? Какво целИш с тая тема?
Нищо не е ясно. Та този конкурс приключи много отдавна. Защо не пусна темата си след финала?

Изглежда като плитка самореклама, което и всъщност кара моби да мънка. Не се сърди...
Автор: lussie   
Дата:   30-01-08 12:30

може да нямам качени снимки тук в този форум, но това не значи че не съм активен участник. регистрирана съм от скоро и гледам всичко с интерес и чета темите. и много се радвам че най накрая се намери някой да затвори устата на "най-големия професионалист и разбирач" моби дик. на всяка
манджа, мерудия. ако не качвам тук снимки то е точно заради него и още няколко като него. [smilie19] според мен той е едно ограничено смешно човече, дето никой не му обръща внимание и тук избива комплекси. досега винаги бях търпелива и се възпирах от коментари, ама накрая не издържах [smilie23] [smilie23] [smilie23]
долу моби дик от форума и всички спамаджии

Дата:   30-01-08 12:47

Луска,
прекалено скоро си регистрирана мацо, за да викаш долу..има нема ден-два.[smilie23]
Нека първо ти се отвори квота за една снимка, че да плюваш така други.
За масовка ставаш.
Чакам останалите 144 от общо 145-те фантома тука.[smilie18]

та те търпят и тебееее, ...... [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дата:   30-01-08 12:50

че буклучарник стана тука - стана, ....въпреки непрестанните ми усилия.

пфу [smilie23]

Дата:   30-01-08 13:21

Моби, явно е, че дамата е права. Тя не е от гласувалите за мен в конкурса, защото още не е била регистрирана тук. Ти обаче си качествен боклук, не вчерашен, а расов. Затова и миришеш така. Да беше си сложил поне нормална снимка на профила, но явно нямаш такава. Досещам се каква е възрастта ти и оттам и дълбоките комплекси, които гнетят нереализираната ти същност. Виж, медицината в днешно време е много нареднала, можа да ти помогне. А ако се притесняваш, ще ти съдействам - и аз съм в бранша. Не си нито първия, нито последния комплексиран нещастник, с когото си имам работа.

tofo - братче, не си от тази категория, за да се намесваш, някак си не ти е тук мястото братче. Има още хлебец да изядеш. Да, всеки има право на коментар, но етиката е тази, която може да възпре всеки от такъв.

CanoniO - на теб ще обърна по-специално внимание. Та кой е критерия ти дали една снимка е конкурсна или не. Ако си спомниш каква беше темата на конкурса ще забележиш, че снимката е точно по темата. Дали има съответните художествени стойности - хм, ти си бил голям капацитет, виждам. Разгледах добре профила ти - точно този тип снимки май не са ти в силата. Затова и не мисля, че си абсолютно компетентен, пък и си леко пристрастен. Коментари под снимката има колкото щеш, пък и най-добрия критерий дали една снимка се харесва е дали непознати хора я вземат в любими. Такива, които никога няма да срещнеш или да видиш. Това е реалността. Аз не съм професионален фотограф, но си мисля, че естетическите норми, на които робувам са по-общочовешки от понякога крайният или доста абстрактен вукс на конкретен велик фотограф.
Освен това - я ми поразгледай хубаво профила. Смяташ ли, че имам нужда от реклама, че се нуждая от нещо повече. Не, уважаеми, нямам. Нищо не ви натрапвам, това е първата ми тема във форума изобщо. А не смяташ ли, че ти самия /заедно с измъченото същество от горните постинги/ се опитваш да си правиш реклама с постоянни теми, въпроси и всякакви безсмислени дискусии ..
Помисли по този въпрос без емоции и тогава ми кажи.
Ще ти дам един съвет, което често давам - напиши ми името в която искаш търсачка, мога да ти го пратя и на латински и ще разбереш дали имам нужда от реклама, мусккули или каквото и да ти хрумне ...
Дата:   30-01-08 13:23

AndreyIst
Аз съм пък в бранша, дето се ринат такива буклуци като теб.
Не съм работохолик, но силно се надявам да се насереш решително, защото наистина доста бъздяри станахте [smilie23]

Дата:   30-01-08 13:25

Че си боклукчия вече го знаят всички. Пи ли хапчето, както ти казах ...
Дата:   30-01-08 13:28

Те и боклуците трябва някъде да се канализират.
Хубавото е, че така се оттичат в канала....но както казах, напоследък много завоня, куца разделното събиране щото микроб много, а дребен... за лекарства си е вече, и маски.

Дата:   30-01-08 13:32

а от фотографска гледна точка....това ще ми гледаш в профила (като толко ти е акъла), за да не изпружиш резко нагоре врат и да скупиш някои прешлен ако ме погледнеш [smilie23]

Дата:   30-01-08 13:32

Ще ти помогна, това ми е работата. Пуста му хуманност, да спасявам човечеството.
Дата:   30-01-08 13:33

Милия, ти от доста лекари имаш нужда, аз няма да се справя сам ...
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Тази тема е затворена