Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Какво й куца?
Автор: malvoly   
Дата:   27-11-07 10:29

Хей на тази снимка с бабата дето ми е в профила сега какво й куца,скоро я правих? Трябва ли да почна и аз като другите да се лигавя с фотошопа? Защото до сега само на лентата и зенита разчитам..[smilie11]
 Re: Какво й куца?
Автор: asahi   
Дата:   27-11-07 10:31

Ти нещо по-специално ли си, че да ти обсъждаме снимките в основния форум?
Автор: Frida   
Дата:   27-11-07 10:33

Ами освен стандартен сюжет, липсата на фокус и лошото осветяване на лицето .... ако я беше обърнала малко по-към светлината поне ... Щото при липсата на фокуш и да се "лигавиш" с шопа, това няма много да помогне ... [smilie2]
Автор: Svsvet   
Дата:   27-11-07 10:34

Ами първо, не е на фокус, второ, е на тъмно, трето, профилът в който е снимана не ми допада, четвърто, бабата не е забележително прегърбена, набръчкана 150годишна бабичка[smile], пето, поздравления, че все още намираш сили да снимаш на лента[smilie24] [smilie24] [smilie24] [shtrak]
Автор: special_k   
Дата:   27-11-07 10:38

стига с тая лента бе - ФИЛМ
Автор: boni   
Дата:   27-11-07 10:39

Фрида ти е казала какво и куца.
Аз пък ще ти обърна внимание, че така не се прави. Може да дадеш директен линк към снимка, но не и "хей на тая снимка в профила ми"
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена