Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Възмутена съм
Автор: Ninety   
Дата:   17-11-07 15:41

Днес по Канал1 попаднах на едно предаване за туризъм.Даваха и за Гложенският манастир. Искрено се учудих когато водещите показаха манастира само отвън.За да снимат вътре им било нужно разрешение на Ловченския митрополит??? На кого са манастирите в България? Хубаво ще е да се предизвика публична дискусия по темата и да се разръчкат нещата.
 Re: Възмутена съм
Автор: navy   
Дата:   17-11-07 15:43

Търся съмишленици да мятаме димки през прозорците им [smilie7]
Автор: georgioiv   
Дата:   17-11-07 15:53

то като снимаш вътре пък какво да видиш... Дедо поп си сипал едно малко и събира парички от миряните за джунджурии от типа на "светена вода" в шише от 1,5 л. .....
Това сме го бистрили, бистрили... Скоро имаше и тема по въпросапо-голяма на един от админите.... Пък аз преди две години организирах протест в Бачковскич манастир за дето бяха счупили апарата на форумец докато снимал..... Комерс.... [smilie23]
Автор: digitalgab   
Дата:   17-11-07 16:01

Ами време е да излязат с официално изявление по темата.
Дата:   17-11-07 16:04

Верно наистина, за какво ти е да снимаш в църкви [smilie10]
Автор: папач   
Дата:   17-11-07 16:11

За снимане на сватби и кръщенета взимат по 15 лева на видео и 12 на фото.Много хора недоволстват и казват че черквите са комерсиализирани.
Ако ще хвърляте димки или някакви протести,аз ще бъда първият.
Автор: bdin20a   
Дата:   17-11-07 16:41

Абе тия държава в държавата ли са??И в крайна сметка КОЙ определя правилата???Значи миряните дават помощи,купуват свещи,и тия пари отиват за издръжка,и нямат право да снимат-ай сиктир бе сомозванци ,определящи правила за нещо което не е Ваше!!!Вие не се ли страхувате от Всевишния.....???[ezik]
Дата:   17-11-07 17:02

Мисля,че трябва и медиите да се ангажират с проверка на тези неща.Нямат никакво право да взимат пари за това. То бива печалбарсво, ама чак такова. Нямат страх от бога явно???
Автор: cicomanco   
Дата:   17-11-07 17:04

ако ще хвърлям нещо въте - то няма да е димка...[smilie5] е може и малко пушек да излезе после....[smilie5]
Дата:   17-11-07 17:04

Е добре де... ся искам да пипитам... ти влизах вътре, вадиш фотото и снимаш. Тия попове на бой ли налитат? Ако сте 3-ма фотографа ще скокнат да Ви бият ли? Ко си мислят, че Господ ги пази ли кво ли?
Те като посегнат какво пречи и ти да посегнеш? Или Божия служител може, ти не можеш?
Тука има едни такива неясноти...
Автор: Стефан   
Дата:   17-11-07 17:07

То щото не си видяла едно предишно предаване от тази поредица, за Мелник, когато отидоха до Роженския манастир и единственото което казаха за манастира беше, че в манастира е забранено снимането... Аз това го казах и в темата на Жоро по проблема, нея тема не си ли я видяла? Ще правят ТВ предаване по въпроса уж. Днес и аз го гледах "Особености на националния туризъм" и ми направи впечатление, че макар че не дадоха кадри от манастира казаха това онова за него, останах с впечатлението че в Гложенския ман. все пак по-човешки са се разбрали с екипа, докато в Роженския кой знае как идиотски са се отнесли [smilie8]

Дата:   17-11-07 17:10

Страх от кого???....[smilie11]
Дата:   17-11-07 17:13

като бяхме в Цариград, нямаше място дето да си решил да снимаш и някой да ти е рекъл нещо!Е питам аз кои са турците сега?[smilie23]
Автор: mitku   
Дата:   17-11-07 17:34

Пълна глупост... аз например в Гърция, като съм ходил по разни църкви, съм си снимал без проблеми, само светкавицата гледам да не ползвам общо взето.
Дата:   17-11-07 17:47

ми аре да ги бойкотираме [smilie7]
Автор: PolarBear   
Дата:   17-11-07 17:49

В никакъв случай не одобрявам користолюбието на някои представители на БПЦ.

Но все пак погледнете и темата на Жоро по въпроса, съвсем отскоро е. Защото там има и много сериозни мнения и точна информация по някои въпроси.

Така, както се развива тази тема, тя просто е за Зоната...
Дата:   17-11-07 17:50

Лесно ли се скубе поп [smilie7]
Дата:   17-11-07 19:14

Скоро бях в Банско.Там в трикорабната църква снимах и никой не ме спря.Явно е ,(е така са им наредили и то не на всички.Имам вила под Гложенския манастир и мога да ви уверя, че това го нямаше там.Ще погледна и в други теми, но мисля да подбутна някоя медия.
Автор: тьма   
Дата:   17-11-07 19:46

Добре е да се прави разлика между църква, манастир, обявен за културен и исторически паметник, и действащ манастир. Поставилият темата автор пише за действащ манастир[smilie7]
Автор: nori   
Дата:   17-11-07 20:12

cicomanco написа:

> като бяхме в Цариград, нямаше място дето да си решил да снимаш
> и някой да ти е рекъл нещо!Е питам аз кои са турците
> сега?[smilie23]
не те разбрах какво искаш да кажеш
Автор: j_mironski   
Дата:   17-11-07 20:31

И на мен се опитаха на 1-2 места да ми се пречкат ама с 2-3 по-строги думи и заплашителен външен вид им излетяха всички мераци да ме спират , че и народа покрай мен намаза
Дата:   17-11-07 20:37

нори, обърни "турците" като нарицателно и ще разбереш.
Автор: nori   
Дата:   17-11-07 21:02

питам те защо ни използваш като нарицателно, това не разбрах а и цариград май вече е истанбул а
Дата:   17-11-07 21:03

офффф....нищо лично...трудна публика си...[beer]
Дата:   17-11-07 21:04

нори, ти кво си бе?
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Тази тема е затворена