Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Алоу, търговийката!!
Автор: n1x0n   
Дата:   30-10-07 22:29

Сега, аз разбирам, че този форум е удобно място за търговците на техника втора ръка, ама айде малко уважение да има към хората, които не им е основно занятие да си бутат темите в базара нагоре по цял ден.

Налазили са некви юзъри, дето пускат по 10 теми с разни партакеши - един по един! Мине се не мине час - айде и 10-те теми нагоре! [smilie23]

Ми те двама такива льольовци като влезнат и тя първа страница отиде...
 Re: Алоу, търговийката!!
Автор: itilien   
Дата:   30-10-07 22:36

нищо де, за админите е по-важно да "отсяват" и местят "нефотографските" теми от форума в зоната. Какво ги грее тях базара.
Автор: ecobo   
Дата:   30-10-07 22:41

Абе и аз отдавна си го мислех това, ама ме домързя да пускам тема...
В базара верно има нужда от някакъв регламент и модериране, щото да пуснеш 8 теми за 8 обектива е ебати тъпото [smilie23]
Автор: shotlandetsawildlife   
Дата:   30-10-07 22:47

podobni neshta shte ima vinagi, dokato nese ogranichi postvaneto na temi v bazara do opredelen broi na mesets. Togava vsichko shte e OK.
sori za latinitsata ama pisha ot telefona.
Автор: admin   
Дата:   30-10-07 22:47

Itilien, много се засегна че сме му преместили една нефотографска тема:) Ами като е нефотографска ще я преместим, не е само тя която се мести.
А за проблема с базара с хора, които пускат по много теми една след друга, ще намерим решение. Благодаря Никсън, че обърна внимание. Тези неща ги пращай на админския мейл.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена