Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon R5M2 - Osmo pocket 3
Автор: Pixel5   
Дата:   13-07-26 21:48

Здравейте! Моля за малко съдействие и информация и/или пък коментари. Преди време видях система, която позволява едновременно снимане на видео и снимки, като вниманието приоритетно е във фотоапарата, а видеото следи предварително зададен обект. Фотоапарата е Canon R5M2, а за видео се използва Осмо покет 3 на DJI. Осмото се поставя успоредно на обектива при което осигурява позиция, сходна с тази на обектива, но доста по-широка.
Когато видях тази система на Сурва в Перник, не и отдадох нужното внимание, но сега смятам, че такава комбинация би била особено удачна, за настоящите ми приоритети. Изчетох много материали и преобладаващото мнение е, че не е възможно двете системи да се съчетаят на ниво софтуер, така, че Осмо-то да се управлява от фотоапарата, както и да се ползва екрана на фотоапарата. Може би ситуацията ми е аналогична на оная при която "циганинът се опитвал да подсири морето", но в съзнанието ми се върти спомен, че колегата беше постигнал точно такъв ефект. Ето защо моля за вашите мнения и коментари, както и практични виждания - ако има такива.
Бих оценил всякакви идеи както и предложения за подходящ софтуер. Готов съм да експериментирам и да върна обратна информация за всички хрумки, колкото и шантаво да изглеждат на пръв прочит.
Естествено най-много бих се зарадвал, ако поста ми стигне до колегата, който беше реализирал тая щура хрумка и реши да сподели тайната си.
Благодаря предварително на всички!

Отговори на това съобщение
 Re: Canon R5M2 - Osmo pocket 3
Автор: kiten   
Дата:   14-07-26 00:27

Ти си повече от Атанас Пеканов, той като говори пред камера e като картечница и веднъж на 10 минути си поема въздух , а ти от сурва та чак след петровден. Със какво си готов да експериментираш, защото за тия хватки не ти трябва софтуер?

Re: Canon R5M2 - Osmo pocket 3
Автор: Pixel5   
Дата:   14-07-26 11:24

Оставам с убеждение, че сте в състояние да предложите решение или греша?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »