Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Re: Да има жури/оценяващи/ снимките
Автор: nyamago   
Дата:   04-07-26 16:09

asahi написа:

> Да остойностим явленията със следното ми предложение: Да се
> показва коефициент гласували към прегледали картинката. Може да се
> добави и коментирали към прегледали. Веднага ще се види коя
> картинка е подминавана и коя е породила действие у наблюдателя.

Да,има смисъл [smilie24] И е много лесно (технически) да се осъществи. Малко по-трудно (но също напълно възможно) е преди съотношението на коментарите, да се извади от техния брой броят на коментарите, съдържащи само препинателни знаци [smilie3]
Автор: nyamago   
Дата:   04-07-26 16:15

> "... И накрая, вместо да си направят изводи, завършваха: "Ти защо... биеш негрите?!"

В езика на форума 'Защо биеш негрите' е преведено като "Ти що критикуваш, бе - я си пОглени твойте боклуци!" [smilie22]
а по-елегантно с цитата:
"Който може - снима, който не може - критикува." (Пълна глупост, но запушва устата на критиците, които също са простосмъртни земни хора със свои комплекси.)
Автор: seymour_sz   
Дата:   04-07-26 16:45

famtenev написа:

> Колегата , който отговори с
> предложение да гледаме само "по
> рейтинг" или "избраните" ...е ли е от
> хората , които не отделят внимание
> и време за другите , за да дадат
> гласа си за тяхна оценка ?

Колегата не е от тях, но понеже автора на темата не иска да гледа нискокачествени фотоси, без да са минали жури, просто му дадох предложение как да ги прескочи, ако му пречат на естетиката...
Автор: solar_sea   
Дата:   04-07-26 19:40

Нека има жури, не е лошо. Днес на конкурса на photoworld имаше жури и орязаха на първи тур деветдесет процента от предложените кадри [smilie18] Аз се вместих с един кадър на втори тур. Ще ми се да мисля, че ако ми бяха дали да предам квадрат не 3:2 щях да имам още един, ама здраве да е - за следващите пъти ще знам да питам.
Автор: famtenev   
Дата:   05-07-26 17:55

Ще затворя темата , защото си е чиста караница. Единствено мнението на колегата asahi: Да остойностим явленията със следното ми предложение: Да се показва коефициент гласували към прегледали картинката. Може да се добави и коментирали към прегледали. Веднага ще се види коя картинка е подминавана и коя е породила действие у наблюдателя...
е конструктивно . Явно е , че не се желае от мнозинството да има предварителен преглед на качеството , но ще е хубаво да се въведе нещо подобно на горното предложение .
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.