Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ретуш и пост обработка
Автор: val_pi   
Дата:   21-06-26 15:14

Здравейте,интересува ме има ли платформи за изтегляне на изображения за ретуширане и пост обработка с цел тренировка на процеса за фотографи които не правят голямо количество свои фотографии няма значение дали ще са платени или безплатни въпросът ми е съществуват ли подобни платформи и ако е така то моля да ги споделите с мен,предварително ви благодаря

Отговори на това съобщение
 Re: ретуш и пост обработка
Автор: sirkhann   
Дата:   21-06-26 15:28

Това звучи като нещо, което се дава като ресурс, когато човек си купи курса на някой фотограф или ретушист. Други начини за набавяне на такива кадри е безплатно снимане TFP или посещение на някаква фотографска работилница (или подобно събитие с организирано снимане).

За без пари - търсим Creative Commons снимки през любимата ни търсачка, както и си пробваме късмета на някой от сайтовете за безплатна сток фотография (но там обикновено са вече обработени и с ограничена резолюция).

Unsplash

Pexels

Pixabay

RawPixel

Или си ги генерираме сами

Midjourney

Leonardo AI

Автор: VladiA   
Дата:   22-06-26 13:02

https://www.signatureedits.com/free-raw-photos/

Автор: val_pi   
Дата:   23-06-26 10:02

Благодаря на всички за инфото

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »