Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Сервиз за обектив
Автор: Outfeed   
Дата:   08-06-26 17:29

Здравейте :)
След години наред вярна служба, тези дни се предаде верният ми обектив Cаnon 17-55/f2.8 IS.
Много ми е ценен, тъй като покрива диапазона, който ми трябва и то с чудесна бленда. По симптомите и грешката, която дава тялото се оказа, че е често срещания проблем с лентов кабел.
Прерових из Гугъл разни стари по давност писания из форуми и се оказва, че е доста мъчно сервизирането фототехника в страната ни.
Може ли някой да ми даде информация, или да ме насочи към днешна дата, къде мога да се обърна за поправка?

P.S. Ако все още се предлагаше в продажба нови бройки от обектива, директно бих си купил, за да не ходя по мъките. Но за съжаление няма.

Отговори на това съобщение
 Re: Сервиз за обектив
Автор: quazimodo   
Дата:   08-06-26 17:53

https://www.camerafix.ro/

Дата:   10-06-26 14:17

Благодаря за информацията. :)
Свързах се със сервиза и вчера им пратих обектива. Дано успеят да го поправят.

Дата:   23-06-26 21:31

Предните дни си получих обектива, но забравих да дам отзив.
Коресподенццията с въпросния сервиз вървя гладко и бързо. Чрез имейла уточнихме най-напред повредата на обектива. Отговориха ми с точната сума за евентуалния ремонт. Изпратих обектива (ползвах Speedy). На следващия ден беше при тях в Румъния. Отремонтирането стана за няколко дни и ми пратиха имейл, с който уточнихме плащането. Веднага след това ми го пратиха и си го взех (работят със Sameday).
Ако някой има проблем с обективи на Canon, надежден сервиз са. Не се притеснявайте да се обърнете към тях.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »