Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 До админите на Фото-форума
Автор: fotorafi   
Дата:   30-05-26 16:52

Уважаеми колеги, за да не превърнем Базара за фото техника в бит базар, предлагам да нямаме право да качваме повече от 3 обяви на ден.
Поздрави от хаджи Рафи
 Re: До админите на Фото-форума
Автор: serjy   
Дата:   30-05-26 18:19

На месец е добре
[smilie24]
Автор: asahi   
Дата:   31-05-26 09:32

Мачкате малкия бизнес!
Автор: ZENON   
Дата:   31-05-26 15:56

Малкият бизнес, може да се насочи към специализираните сайтове за търговия!
Или да си направят електронен магазин.
Автор: ddantgwyn   
Дата:   31-05-26 16:00

В този ред на разменени мнения възниква въпросът - а защо изобщо трябва да има базар във форума [smilie7]

За протокола и яснота на изложението - ползвал съм базара и нямам оплаквания по този повод.
Автор: dragoart   
Дата:   31-05-26 16:48

И три на ден са много........
Автор: vladod   
Дата:   31-05-26 17:41

Някои има какво да продадат, а други нямате !!!
Та, в тоя ред на мислите ми, не виждам смисъл от ограничения !!!
[shtrak]
Автор: nyamago   
Дата:   31-05-26 17:54

Никога не съм ползвал базара, но ми е любопитно:

Голям брой обяви с какво ви смущава? Трудно се разглежда при прекалено голям избор? Или някои продавачи виждат в това несправедлива (?) конкуренция? [smilie8]
Автор: lamerko   
Дата:   31-05-26 17:57

Няма смисъл да има играничения (не съм търговец, нито пък продавам каквото и да било) - понякога се предлагат разни дреболии като филтри, капачки и т.н. Възможна е комбинирана обява, но често търсенето става трудно. Едно е да търсиш "филтър" сред много обяви, друго е нещо по-конктретно "филтър 72mm"
Автор: asahi   
Дата:   31-05-26 21:01

От височината на моя диван ще ви кажа - тая няма да стане. Първо няма икономическа причина и второ - ограниченията са демоде.
Автор: juslen   
Дата:   31-05-26 21:14

Форума си е форум-базара си е отделно аз не виждам проблем.
Автор: estate   
Дата:   01-06-26 19:06

Не виждам смисъл има си достатъчно добра търсачка .Който търси намира .По скоро дублиращите се обяви бяха проблем така спестяваха от време за нова публикация с някой друг ден .Сега май го оправиха не съм засичал такива.
Базара мен лично ме е запознал с доста готини хора с които едва ли бих се срещнал някога.А форума е точно обратното ,там само да кажеш нещо накриво и става страшно.....[thankyou]
Автор: Vinsent   
Дата:   01-06-26 21:19

Не знаех, че има ограничения, но по този въпрос, може да подходим от идеята, дали базара служи на членовете на форума да си подновят техниката или е просто базар. Мисля, че е първото, поради което трябва да има ограничения за публикуването.
Автор: Synthy   
Дата:   02-06-26 10:28

Аз искам да мога да филтрирам по продавачи (да включва или не обявите им), обаче няма да ме огрее :)
Автор: Julius   
Дата:   02-06-26 10:44

Мисля, че няма да е лошо първо да се изчисти сайта от дребните, но дразнещи бъгове.

Какъв е смисълът от "Моите снимки" ако хем се дублира с "Личния профил", хем не работи?!

https://i.ibb.co/fdrFxPxG/01.png

Автор: deerstalker   
Дата:   02-06-26 12:55

fotorafi, оправия няма да има, половината аманети в базара са прекупвачи носещи от западна Европа каквото докопат за без пари.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.