Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Godox V100 - Video Review
Автор: nikinik7503   
Дата:   26-05-26 14:26

Здравейте на всички! Направих еднонапишете тук URL на снимката видео ревю на тема Godox V100. Извинявам се че е на Английски, но всеки се бори за гледано време а ние сме си колкото една Китайска махаличка, та затова не е на Български. Идеята ми бе да покажа неща които може да ви направят впечатление и на Вас. Ето:
https://youtu.be/xJtsVblIqtw
https://youtu.be/xJtsVblIqtw

Отговори на това съобщение
 Re: Godox V100 - Video Review
Автор: -greenhorn-   
Дата:   26-05-26 15:19

Благодаря за видеото, беше интересно въпреки, че не се интересувам от тази техника.
Мисля, че има пазар за такива ревюта, защото не са стандартните ревюта а се задълбава във разни теми, които един бъдещ ползвател би гледал.

Ако може малко, надявам се градивна критика.
Godox V100 Positive and Negative in English

Според мен трябва да е

Godox V100 Pros and Cons

но може да бъде и
Godox V100 Advantages and Disadvantages
Godox V100 Strengths and Weaknesses
и по игривото
The Good, the Bad and the Ugly – Godox V100

Но и също нещо важно което аз бих направил е това видео да го мина през AI който да го редактира към по-нейтив говорене.

Автор: lamerko   
Дата:   26-05-26 21:50

И от мен нещо, но е важно да спомена, че това е личното ми мнение и да не се приема като някаква обосновка...

С две думи, за моя вкус е.. твърде сухо. Твърде много говорене и практически никакво изложение и реални тестове с джаджата във видеото. Аз съм от типа хора, които бързо превъртат видеото да видят дали има интересни части и съитветно не бих си задържал вниманието. И вярвам, че много хора са като мен. Това, което бих предпочел е, видеото да е раздлено на части - обща част (говоренето), детайно изложение на продукта, реални тестове и сравнения с друга техника от този калибър и накрая заключенията. Всяка част да бъде отбелязана и коректно обозначена с препратки (Youtube имат хубава функционалност за това). Така веднага бих отишъл към частта, която ме интересува и бих продълл със следващата (може в разбъркан ред). SEO-то на Youtube също се радва на такива видеа и ги позиционира по-добре.
И между другото - обикновено бих стигнал до това видео само ако вече съм си харесал по някаква причина този модел и търся бърза информация да затвърди или откаже избора ми.

Публикацията е редактирана (26-05-26 21:51)

Автор: seymour_sz   
Дата:   27-05-26 04:16

И какъв е смисъла да пускате това в България? Пускайте си го в англоезичните държави...

Автор: Джъмбо   
Дата:   27-05-26 13:26

ne e na anglijski, а на по-разбираем български [smilie21]

Дата:   27-05-26 17:14

Джъмбо написа:

> ne e na anglijski, а
> на по-разбираем български
> [smilie21]
>

Отвори го и го виж, на английски си е клипчето, нямам време (и желание) да му търся субтритри дали има изобщо...

Автор: ekko   
Дата:   27-05-26 17:30

Колегата си има Youtube канал на който има и видеа напълно на Български и според мен канала и видеата му са на ниво.Само дето със това видео за което става въпрос май че се е насочил към базар за хора които знаят Английски.[smile]

Автор: Джъмбо   
Дата:   28-05-26 17:06

seymour_sz това, което съм написал е линк...

Дата:   28-05-26 23:54

Джъмбо написа:

> seymour_sz това, което съм написал е
> линк...

Аз това го зная, защото следя Фотокафе, говорих за клипа на автора на темата, който е на английски :-) [beer]

Автор: asahi   
Дата:   29-05-26 00:04

Изгледах една минута. Добро си е видеото, има субтитри, преводачът работи. Тематиката не ме интересува, така че чао от мен!

Автор: eewf   
Дата:   30-05-26 07:14

Ако искаш мнение - ето и моето - идва ми малко сухо и губя интерес бързо. Хвърлих един поглед и на канала - видеата, които са направени в два варианта - на български и на английски - българските имат в пъти повече гледания [smilie25]. Аз не бих се абонирал, понеже обхващаш много теми. Искам да зяпам фотография, а ще ми излизат DJ content, JYSK, тенис, автомобили.

Донт гет ми ронг ;) Гуд лък!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »