Автор: lamerko
Дата: 26-05-26 21:50
И от мен нещо, но е важно да спомена, че това е личното ми мнение и да не се приема като някаква обосновка...
С две думи, за моя вкус е.. твърде сухо. Твърде много говорене и практически никакво изложение и реални тестове с джаджата във видеото. Аз съм от типа хора, които бързо превъртат видеото да видят дали има интересни части и съитветно не бих си задържал вниманието. И вярвам, че много хора са като мен. Това, което бих предпочел е, видеото да е раздлено на части - обща част (говоренето), детайно изложение на продукта, реални тестове и сравнения с друга техника от този калибър и накрая заключенията. Всяка част да бъде отбелязана и коректно обозначена с препратки (Youtube имат хубава функционалност за това). Така веднага бих отишъл към частта, която ме интересува и бих продълл със следващата (може в разбъркан ред). SEO-то на Youtube също се радва на такива видеа и ги позиционира по-добре.
И между другото - обикновено бих стигнал до това видео само ако вече съм си харесал по някаква причина този модел и търся бърза информация да затвърди или откаже избора ми.
Публикацията е редактирана (26-05-26 21:51)
|
|