Автор: smile_g
Дата: 28-05-26 19:12
Рядко чета този форум, то са изписани епични и легендарни примери за дърленето и комуникацията тук ; ) То уж големи хора са авторите на теми и коментари, ама малко като в детската градина е. Но свят широк хора всякакви. Ще цитирам един израз: ''Ако имаш много скъп фотоапарат не си голям фотограф, ти си собственик на скъп предмет.'' Мисля че тези спорове за техниката би трябвало да са отживелица, лично аз бих искал да чета за технически детайли помагащи при създаване на кадър на душа в него, за композиция интересни локации или създаване на нещо интересно, тези теми явно са кът. Пак ще си позволя да цитирам: ''...най добрият фотоапарат е този в ръцете ти когато видиш кадъра...'' Лично аз ползвам D3X вярно е тежък и доста стар, с хубав обектив дава разкошен резултат. Не ми харесва да се игнорират или обезличават тези, яките мераци да поснимаш с нещо старо или екзотично ей така заради идея или кеф, щото видиш ли само най-новото било невероятно. Не отричам разбира се предимствата и развитието на техниката, моля не забравяйте, че това не Ви гарантира кадъра като съдържание, има много примери от високите класове камери/независимо от марка и модел/, където няма съдържание или фотография в кадъра. Пожелавам на всички тук независимо дали снимате професионално или не, да си ползвате нужната техника с удоволствие. : )
|
|