Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Re: Висок клас телефон
Автор: smilen_k   
Дата:   19-09-24 17:27

VGA, Oneplus 12 наистина ми влиза в бюджета, но него пък го няма по челните места в класациите за камерфон, виж Хонора поне е на 3то място в DXO ????

Отговори на това съобщение
Автор: stukloplast   
Дата:   19-09-24 18:01

Да гледаш дхо, е горе долу същото, като да слушаш Киро, така че си прави сметката...

Автор: vga   
Дата:   19-09-24 18:32

Ми не знам какво да ти кажа в такъв случай - аз лично се интересувам от години от всички нови модели телефони, търся си jpeg и raw-ове от собственици, гледам и си сравнявам сам на компютъра и съм си създавам някакво мнение на база наблюденията ми. Смятам в главата си какво представлява и софтуера и батерията и всичко останало на едно устройство, а не само камерата. Пиксел не бих си взел заради ограниченията на камерата, която пък иначе можеш да имаш на всеки друг телефон с Gcam. Хонор не са лоши, но са среден клас машинки и не си струват парите - прешарпенко, цветничко... Просто отвори някой пълноразмерен файл и raw и си прецени сам. Мисля, че щом пишеш тук те интересува качеството. Не че Oneplus 12 е някакъв връх, но за парите си е много качествено изработен и затова ти го подхвърлих. Успех и се кефи! [smile]

Дата:   19-09-24 18:51

Добре, включваме в избора и Oneplus 12, имал съм Oneplus Nord N10 5G, и бях доволен от него, дори в момента дъщеря ми го ползва, въпреки че е със спукан дисплей и не иска да го сменя.

Автор: asahi   
Дата:   19-09-24 19:41

Дисплеите на OnePlus са забележителни.

Дата:   27-09-24 22:58

Само минавам да отбележа:
След много лутане, четене, гледане на ревюта и т.н. реших да заложа на сигурно и си взех Samsung S24 Ultra. Да наистина камерата не е кой знае какво но става, освен това всичко друго си е наред. Няма проблеми с обхвата, няма пропадане на батерията, няма забиване зацикляне, несъвместимости и още куп други неща които се наблюдават при Китайските събратя. В крайна сметка си купувам телефон и искам да го ползвам като такъв освен камерата. Благодаря на всички които се включиха в тази тема, бяхте много полезни. Всичко най, най[beer]

Автор: IShoot4Fun   
Дата:   27-09-24 23:00

Честито! Със здраве да го ползваш.[smilie24]

Автор: fallenfbsd   
Дата:   28-09-24 10:28

Честито, със здраве да се ползва!

Като комплекс от функции е много добър, ако го гледаш цялостно. Даже и камерата не отстъпва кой знае - доста по-натурална е от другите Самсунги и като гледам ревюта на iPhone 16 pro, Pixel 9 XL с Ултрата ... мноого се доближават вече, тук-там някой елемент се различава, но те станах вече няколко сензора в тези камери и те така.

Сложи си Camera Assistant от Самсунг стора, ако няма да снимаш само RAW, и като си поиграеш може да ти хареса още малко машинката.

След 3 месеца основно щракане с него, най-много ме дразни да видя замазаните ъгли, това ме убива просто. Дано при теб не се проявява.
Второто, което е скандално, дано го оправят е неонова светлина-направо сменя цвета и боядисва как му падне :) Снимах един неонов червен знак, в нас гледам друг цвят :)

Иначе е добро устройство за комуникатор и за ежедневни задачи.

Няколко неща, които да споделя - ако искаш да освободиш почти 1GB отиди в Езикови Пакети има свалени всякакви за A.I. услугата. Аз не я ползвам и ги махнах.

Както и много други апликации и пакети, но това е дълга тема за оптимизацията..

Последно включи QHD резолюцията. По подразбиране е FHD на екрана. Оказа се (тествали по форумите), че обратно на схващането, по-високата хаби по-малко батерията, защото на процесора му се налагало иначе постоянно да скалира.

Поздрави и със здраве!

(пък след време пиши отзиви)

Публикацията е редактирана (28-09-24 10:29)

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »