Автор: fallenfbsd
Дата: 28-09-24 10:28
Честито, със здраве да се ползва!
Като комплекс от функции е много добър, ако го гледаш цялостно. Даже и камерата не отстъпва кой знае - доста по-натурална е от другите Самсунги и като гледам ревюта на iPhone 16 pro, Pixel 9 XL с Ултрата ... мноого се доближават вече, тук-там някой елемент се различава, но те станах вече няколко сензора в тези камери и те така.
Сложи си Camera Assistant от Самсунг стора, ако няма да снимаш само RAW, и като си поиграеш може да ти хареса още малко машинката.
След 3 месеца основно щракане с него, най-много ме дразни да видя замазаните ъгли, това ме убива просто. Дано при теб не се проявява.
Второто, което е скандално, дано го оправят е неонова светлина-направо сменя цвета и боядисва как му падне :) Снимах един неонов червен знак, в нас гледам друг цвят :)
Иначе е добро устройство за комуникатор и за ежедневни задачи.
Няколко неща, които да споделя - ако искаш да освободиш почти 1GB отиди в Езикови Пакети има свалени всякакви за A.I. услугата. Аз не я ползвам и ги махнах.
Както и много други апликации и пакети, но това е дълга тема за оптимизацията..
Последно включи QHD резолюцията. По подразбиране е FHD на екрана. Оказа се (тествали по форумите), че обратно на схващането, по-високата хаби по-малко батерията, защото на процесора му се налагало иначе постоянно да скалира.
Поздрави и със здраве!
(пък след време пиши отзиви)
Публикацията е редактирана (28-09-24 10:29)
|
|