Автор: mihalo
Дата: 16-12-23 03:52
Викам си, няма да се обаждам по тая тема. Нямам с какво да се похваля (въпреки, че имам от един приятел китайско ножче с фенерче). Тя, тая тема какво и е общото с фотографята?
И после стана както винаги... съдбата ме ритна по кокалчета (за това после) и рязко се сетих, че става въпрос за sharpness...
Та, начи днес купих за семейството един бабек, щото в момента го нямаше на фирмата шпека "Бургас". Съдба... сух, сух, сух. Няма нарязване! С никакъв нож.
Някаква идея? Всичко по-дебело от реещо се есенно листо на вятър няма да става за дъвчене. Дали да не пробвам с ножчета Bic?
П.П. Просто се шегувам, темата ми е интересна.
/Кво друго да кажа, тук всички са въоръжени/?!
|
|