Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
14.10.2004 19:13 - Много срещи със софийските съфорумци и с някои в Пловдив. Една нова година с Горби,Брума и Стоев и др.
Амиго по някое време ми беше и "ДжиПи", и едно готино море с китара и Асахи.
Ама пусто, с тия телефони, снимането с SLR/DSLR се разми и Форумът взе да се разпада,особенно след като забраниха и Зоната
Важното е да сме живи и здрави
Поздрави на всички ветерани в сайта!
Като прочетох, проверих кога съм качила първата си снимка тук. Оказа се, че аз правя 10 години от регистрацията си.
И аз като Бяла_гарга правя тук 10 годишен юбилей. Първо гледах снимки и много ми хареса фотографията като цяло, после се престраших и пуснах в "представяне" и от тогава съм заклет любител фотограф завинаги, ужасна краста обаче.
Да са живи и здрави всички, които имат юбилей!
Обаче е така, парадигмите както идват така и си отиват с времето и поколенията. А, ИИ няма да може да сложи точката на този процес... просто защото е рожба на същите остаряли "родители".
Боли ме главата,
дебелата глава,
Боли ме в мъглата,
гъстата мъгла.
Не знам какво ми е,
но не отива на добре,
забравил съм кво търся,
но не е кво да е,
забравил съм кво търся,
но не е кво да е.
В сумрачните алеи
чворове растат,
отнейде криви клони
ми бъркат във носа
Трагично кихам, мъдро,
и тежко местя крак
Я гледай как загазих
и нема път назад,
Я гледай как загазих
и нема път назад.
Кога онова силиконеното напише нещо като Камен Дойчинов пусни тема да се изненадаме.