Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви
        
 Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Re: Nikon Z5 " в обектива "
Автор: Yog   
Дата:   19-02-21 19:26

В момента в ЕМАГ Никон Z5 е 2600 лева с FTZ адаптера. Това означава 2300 лева за камерата. Освен това се предлага от ЕМАГ, а не от незнаен търговец, когото не би могъл да намериш, ако ти трябва да ползваш гаранцията. По днешен курс това е 1420 долара. Може би единствената камера, която струва у нас колкото в Щатите.

Отговори на това съобщение
 Re: Nikon Z5 " в обектива "
Автор: avo   
Дата:   19-02-21 20:16

"Като раздвижихме темата с цената я да подхванем автофокуса!Аз съм фен на Никон ,но ме нервират с тази цена при положение ,че чак сега успяха да пооправят автофокуса на NIKON Z6ii с последния firware update Това означава ,че на NUKON Z5 понеже е много евтин няма да му пепаме автофокуса ,ще гто оставим да се бори на тъмно ,като свиня с тиква!!![shtrak] Дано някой върл Никонски фен или представител напише нещо в защита!!"

Нищо лично, ама много четеш ревюта, а не ги пробваш сам. Форумните приказки по цял свят са като на риболовците малко. Какво значи "чак сега са пооправили автофокуса на Z6ii", ти пробвал ли си тея тела изобщо? То много зависи какво се снима естествено, но автофокуса на Z6, който имам, няма никакви грижи на тъмно /с нейтив Z обективи/, а Z6ii го водят поне с малко по-добре. Явно си се навил на Z5, няма лошо, но там на тъмно е видимо по-зле, за следящия не съм обективен, на мен на 6-ицата ми върши работа, но рядко снимам движещи се обекти, а и не мисля, че това е силата на Z серията.

Отговори на това съобщение
 Re: Nikon Z5
Автор: hotsnail   
Дата:   20-02-21 12:13

то z6 не е ли подобни пари? За какво ще си купувате скопена камера като Z5? Гледах че е орязана Z6-ца.... Z6 доста фърмуери май видя и предполагам Никон са го догодили. Май излиза на промоции.. някои неща явно си искаха нов хардуер и направиха 2-ката.....(ако мен ме питате 2-те карти бяха ясна нужда много преди да пуснат z6 и точно Никон, дето имаха две карти на Д7000......ма какво ли философствам и аз, като сега съм с една карта)Публикацията е редактирана (20-02-21 12:14)

Отговори на това съобщение
 Re: Nikon Z5 " в обектива "
Автор: diver   
Дата:   20-02-21 12:45

[shtrak] Ревютата ги гледам ,за мен ревю е когато сложиш два ,три фотоапарата на стативи в една дискотека и в реално време виждаш какво фокусират.Аз снимам пейзажчета ,но имам много приятели които танцуват салса и често ми се налага да ги снимам .Никон Z6 не го харесвам заради картите.Всичко клони към NIKON Z6II,не мога да намеря клипа със сравнението на автофокуса когато е с update 1.10 ,но разликата беше очевидна.
https://www.youtube.com/watch?v=lgBvK_FtUs0&t=329s

[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Nikon Z5 " в обектива "
Автор: avo   
Дата:   20-02-21 14:03

Z6ii е 100% по-добрият вариант, стига да ти се дават съответните пари. Измежду Z5 и Z6 за дефакто едни пари, сравнение не може да има, макар и първия да работи с евтини карти.

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »