Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви
        
 Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Re: Covid
Автор: nislon   
Дата:   07-01-21 11:44

Да си призная, в началото на "пандемията" залитнах по някои конспирации, добре че не се сбъднаха.

Тогава си мислих, че това няма да приключи за 1-2 седмици, дори за месец.
Съмнявах се в добронамереността на СЗО и всички свързани с тях, които и да са те.
Предполагах, че периодично ще ни отпускат, после затягат, докато всички свикнем с новия начин на живот. Ако трябва - нови щамове ще се появят. Радвам се, че всичко е било плод на болния ми мозък.

О, да, дори се поддавах на абсурдни теории, че преждевременно ще направят ваксина, която ще се опитат да ни наложат, като задължително условие за пътувания в самолет, като за начало. Бил съм много наивен, не съм знаел, че тя дава такъв секси имунен отговор, че не може да се сравнява с преболедуването, а и прихваща де що щам се появи. Така е, като не вярвах в науката. Сега вече вярвам. И на щаба вярвам. Свободата я имаме. Преди няколко десетилетия, едни добри хора са казали "трудът ви прави свободни", сега техните наследници казват "спазването на противоепидемиологичните мерки махт фрай".

Нашият идеен водач, г-жа Меркел ни дава добър пример, как се прави. Това че, разпръсва с водни струи жалките протестъри за фалшива свобода е за тяхно добро. Така ще си получат необходимия леден адреналин и няма да си помислят да ми играят виенски валс на Майн, като преди това се налеят с бира. Най-много ѝ се възхитих на тази жена, как се разплака, като трябвало да вземе трудното решение за затваряне, дори родният ни Азис не умее така. После, като удълаваше мерките и допълнително ги затягаше беше лесно, но в началото, много се измъчи милата. Важното е, че заразата бе категорично овладяна.

Понякога пак ми идват едни конпиративни мисли, че това никога няма да свърши, поне не доброволно, но се крепя с думите на премиера "да бъдем сплотени, в тези трудни времена".
 Re: Covid
Автор: nositel   
Дата:   07-01-21 11:51

Краднато из фейса:


ПрЕатели, нема се плашите от ваксината! И язе до едно време бех твърдо против да ме чипират!
По принцип немам много тайни от Бил Гейтс ама си викам: ако утре хвана трипер, ‘що тряя да го знае и да оди да ме одумва пред Сорос и Ротшилд...после ше ме “разнесат” из целото село. Обаче една вечер ми пише Марк Зукърбърг на месинджъра: Габриело, искаш ли да ми предоставиш личните си данни, та да изтегла кредит на твое име и да си купа къща у Неделково, оти нема къде да си претакам зелето, а па я в замяна ше ти дам да си направиш тест у фейса “какъв сос за пица си била у миналия живот”.
Викам: Хубуу. И така доде си правех теста се замислих, че ако стрина Стояна догодина вземе да коли прасето и хипотетично реши да го заколи на остров Фиджи и още по-хипотетично реши да ме покани..от Уйз Еър нема ме пуснат у самолета. ???? Или пък задето немам ваксина да ме накажат да не моа да имам деца, или още по-лошо да моа да имам деца, ама да станат фенове на Андреа. И като скочих като ужилена..викам на моя: стаяй да одим да се чипираме, доде има чипове, че после си е*а мамата.
Отихоме..лекаря ми вика: искаш ли двоен чип, с който да станеш рептил и да живееш 200 го̀дини? И кат се сетих, че след 200 години мое сме останали само я и Лили Иванова му викам: Ба! Ти луд ли си бе? Обикновен чип си искам!
Туриха ни чипа, накараха ни да подпишем декларация, че ако след две седмици земем да четем книгата на Криско и да искаме да гласуваме за Слави Трифонов, они не носат никва отговорност. Прелетеха над нас с неколко самолета да ни напръскат с Чемтрейлс, додоха два илюмината да ни просветат и ни пуснаха да си одим.
Да ви кажа за са сме много доволни. Фащаме Радио Веселина у Испания, имаме HBO без пари и интернета върви сто пъти по-бързо. Вече автоматично знам у коя кръчма се е забил моя и нема нужда да ода да го търса. Гълъб не мое да ме насере, щото само доде си помисли да хвръкне над мене и се е изпържил от 5 джи-то.
Само едно е лошото, че са Бил Гейтс ми дава акъл по цел ден по телепатията...па не слагай толко сол у чушките, па не къпи котката с таа врела во̀да, па стига толко - вече изпи три рикии и утре ше ти се пръсне тъпата кратуна. Абе тоя що си не гледа уиндолса, а само се занимава с мене. Ебати досадния дедка.
Сичко останало е супер!
Вече мое ме каните на прасе у сека точка на планетата!
Последни от секция Фотописи: Добави свой Фотопис » Вход
"Вчера в Манхатан" от Иван Петров - 0 коментара
"До километър нула на Дунав." от Ivaylo Ivanov - 0 коментара
 Re: Covid
Автор: swqaz   
Дата:   07-01-21 11:52

Имаме си гений! Той нарича смяната на сезоните...конспирация :)))

Били сме още по-големи майстори в конспирациите! Не знаех, че периодичното пълнене и изпразване на болниците също е конспирация :))) Добре, че ни имаПубликацията е редактирана (07-01-21 11:55)
 Re: Covid
Автор: nislon   
Дата:   07-01-21 12:01

Не не, аз всъщност съм бай Ганьо [smilie5]

 Re: Covid
Автор: swqaz   
Дата:   07-01-21 12:06

Докато има българи, всяко едно движение на тази планета ще е конспирация разкрита от безграничния им интелект. И накрая самодоволното и победно “Аз съм тъп (с намигане)” Да живей гения :)))
 Re: Covid
Автор: CDman   
Дата:   07-01-21 12:26

Лично аз подлагам на съмнение всяко човешко умозаключение, най-вече моите си [smilie5]
 Re: Covid
Автор: nislon   
Дата:   07-01-21 12:54

Живи и здрави да сме, с чип, с 5G както дойде [beer]

 Re: Covid
Автор: Raffito   
Дата:   07-01-21 14:29

"Да се върнем към причинно-следствените връзки за които RAffito е подал "сламка"
------------------------------------------------------------------

Това ,което съм написал ...не съм си го изсмукал от върха на пръстите...просто...копи-пейс от някоя агеннция/осведомителна/

Както казва Бай ти Ганя...

"Навързани са като свински черва"...[smilie11] [smilie8]

 Re: Covid
Автор: Julius   
Дата:   07-01-21 15:02

Рафи, моите уважения, но в случая (осъзнато или не) сам ставаш проводник на фалшиви новини.

Дни след манипулацията излезе опровержение, а Ройтерс също провериха за такава връзка - оказва се, че няма! (или и те са в конспирация и статията е само за пред широката аудитория)? [smilie7]

Малко като историята за спанака, а благодарение на филмчетата за Попай хората продължават да си мислят, че спанака бъка от желязо. [smile] Само дето в конкретния случай "грешката" не прилича на случайна, а умишлена. [smilie3]
 Re: Covid
Автор: lamerko   
Дата:   07-01-21 15:50

Абсолютно напълно безсмислено е да спориш с любител на конспирациите. То не бяха сорос, 3/4/5г, ваксини, кемтрейлс, сорос, конпирации за чумата, короната и там каквито други напоследък плъзнаха, магическия ЦДС (хлорен диоксид), сорос...
 Re: Covid
Автор: swqaz   
Дата:   07-01-21 15:58

Нямате право да отнемате на некадърника единственото оправдание! Ако отнемете конспирациите на глупака, отнемате му възможността да намира вината във всичко друго, но не и в себе си. Конспирациите са животоспасяваща ваксина за най-голямата част от човечеството.
Да живеят ваксините :)))
 Re: Covid
Автор: krist   
Дата:   07-01-21 16:11

Няма се пуашункате, 'сичко е точно с ваксината, манете ги тия конспиратори:

https://www.facebook.com/heidi.neckelmann/posts/10157817790183977


"Любовта на живота ми, съпругът ми д-р Грегъри Майкъл, акушер, чийто офис бе в Медицинския център на планината Синай в Маями Бийч, почина вчера поради силна реакция на ваксината COVID.
Той беше много здрав 56-годишен, обичан от всички в общността, израждащ стотици здрави бебета и работещ неуморно през пандемията.
Той беше ваксиниран с ваксината Pfizer в MSMC на 18 декември, 3 дни по-късно видя силен набор от петехии на краката и ръцете си, което го накара да потърси мнение в спешното отделение в MSMC. CBC, който беше направен при пристигането му, показа, че броят на тромбоцитите му е 0 (нормален брой тромбоцити варира от 150 000 до 450 000 тромбоцити на микролитър кръв.) Той беше приет в интензивното отделение с диагноза остър ITP, причинен от реакция на Covid ваксина. Екип от експертни лекари се опита в продължение на 2 седмици да повиши броя на тромбоцитите му без резултат. В грижите му бяха привлечени експерти от цялата страна. Независимо какво направиха, броят на тромбоцитите отказа да се покачи. Той беше в съзнание и енергичен през целия процес, но 2 дни преди последна инстанция получи хеморагичен инсулт, причинен от липсата на тромбоцити, отнемащ живота му за броени минути.
Той беше Про ваксър, защитник на ваксината, затова и реши да си я постави.
Вярвам, че хората трябва да са наясно, че могат да се появят странични ефекти, че това не е добре за всички и в този случай унищожава красивия живот, перфектното семейство и засяга толкова много хора в общността.
Не позволявайте смъртта му да е напразна, моля спасете още животи, като направите тази информация новина."
 Re: Covid
Автор: swqaz   
Дата:   07-01-21 16:23


https://media-assets-03.thedrum.com/cache/images/thedrum-prod/public-news-tmp-77017-laughing_man_mem
 Re: Covid
Автор: Djoro   
Дата:   07-01-21 16:43

Днес с удоволствие установих, че по улиците на града ни се разхождат наши съграждани с добра лична хигиена, миришещи на козметика, с хубави избелени зъбки, ухаещи на паста за зъби.
Е.., намериха се няколко съграждани двама-трима на сто души, които не ползват паста за зъби, но ни спестиха личния си лош дъх като бяха сложили предпазни маски пред устата си.
Даммм..!!!
 Re: Covid
Автор: hotsnail   
Дата:   07-01-21 17:24

Има няколко жертви на 20-тина милиона ваксинирани до сега (в САЩ 1 на 5.3 милиона до колкто разбирам). Май критериите за изтегляне от употреба до сега са били 1 на 100 хиляди за ваксини.....то в повечето случаи намират първопричината и я слагат в описанието на лекарството. Всички лекарства имат странични ефекти и на доста от тях фатални последствия при определни обстоятелства....

Ето и мако по-официално събрана информацията за горния случай.

https://edition.cnn.com/2021/01/06/health/coronavirus-vaccine-doctor-death/index.htmlПП От кога тука стана форум за политика и конспиративни теории? Не е зле админа да разчисти темите за ваксини, "традиоционни" (цели 20-тина години) мъжки хора, глоби и подобни тъпотии. Не ч нещо, но не му е мястото тукПубликацията е редактирана (07-01-21 17:27)
 Re: Covid
Автор: swqaz   
Дата:   07-01-21 17:40

Значи, забранили са на ваксинирани с новите ваксини да умират. Дори влак да ги сгази трябва да държат, че иначе не се продава ваксината [smilie3]
 Re: Covid
Автор: lamerko   
Дата:   07-01-21 18:27

hotsnail: сега е модерно да се говори за ваксини. Все пак половината получиха медицински дипломи от затворени Фейсбук групи, а другата половина се сертифицираха във форума на мамите :)
 Re: Covid
Автор: mitpis   
Дата:   07-01-21 18:36

[smilie7] [smilie7] То нали англичаните пуснаха най-новия модел Covid Mark 2, според слухове от най-високо ниво в близко бъдеще се готви Covid Mark 3 или даже съвършенно нов модел вирус, говореше го някъв известен, не помня кой[smilie7] Та не знам с ваксините кво става[smilie18]Публикацията е редактирана (07-01-21 18:38)
 Re: Covid
Автор: scuba_d   
Дата:   07-01-21 18:44

Африканският е Covid Mark 3, за който се предполага, че ваксините може да нямат добра ефективност. :) [beer]
 Re: Covid
Автор: krist   
Дата:   07-01-21 18:46

"Има няколко жертви на 20-тина милиона ваксинирани до сега"

Толкова официално са успели да се промъкнат през цедката на цензурата. А, ако изтеглиш късата клечка, ще ти е все едно от колко милиона точно ти си бил. Админът бързо да затваря темата и всички подобни, да не паднат акциите на Файзер и Модерна.

ЕДИТ: освен смъртни случаи, през последната седмица-две има и случаи на "обикновени" увреждания от ковид-ваксините.Публикацията е редактирана (07-01-21 18:52)
 Re: Covid
Автор: swqaz   
Дата:   07-01-21 18:50

Абе каквото и да стане е планирано отдавна и съпротивата е безсмислена. Този вирус не може да мутира току така без нечия намеса. Каквото и да се случи ще си го изтърпим, но важното е ТЕ да знаят, че НИЕ знаем за техните конспирации. Да не си мислят, че не знаем.
 Re: Covid
Автор: mitpis   
Дата:   07-01-21 18:50

swqaz Абе вие от ФФ дето сте Б-та сте дабре, да му мислим ние дето не сме станали бета, отвсякъде сме прецакани, ако стане нещо с нас, даже тук няма да забележат, че ни няма[smilie10]Публикацията е редактирана (07-01-21 18:59)
 Re: Covid
Автор: swqaz   
Дата:   07-01-21 19:02

Уф, и аз се замислих за това, но съм сигурен, че е въпрос на време, геният който е разкрил конспирацията около наличието на Б и не ебе авторите да сподели своите разкрития. Чакаме
 Re: Covid
Автор: Raffito   
Дата:   07-01-21 20:15

Евроагенцията по лекарствата одобри ваксината на Moderna.

ЕК пък даде достъп на препарата до европейския пазар
Европейската агенция по лекарствата одобри ваксината на американската компания Moderna за употреба в общността. Това е вторият препарат срещу COVID-19, за който регулаторът дава зелена светлина. В рамките на тази година се очаква общността да разполага с поне 380 милиона дози от двете ваксини.

Европейската агенция по лекарствата е одобрила ваксината на Moderna за употреба при хора над 18 години.
За изграждане на пълен имунитет срещу вируса, са необходими две дози, поставени през 28 дни.
При продължилите няколко месеца клиничните изпитания върху над 30 000 души препаратът е показал ефикасност от над 94 процента. Очаква се ваксината да е ефективна и срещу открития наскоро нов, по-зарАзен щам. [smilie24]

 Re: Covid
Автор: AndreyIst   
Дата:   07-01-21 23:17

[smilie7] [smilie7] [smilie7]
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

 Тази тема е затворена