Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Сватбен фотограф София
Автор: BumpeR   
Дата:   06-08-20 08:53

Здравейте,

Реших да потърся и тук,видях, че има подобни старите теми, та:

Предвид усложнената обстановка планираме скромен празник, вместо традиционно сватбено празненство.
На 09.09 /сряда/ подписваме в София, а на 12.09, в тесен семеен кръг ще се съберем на Боровец /най-вероятно/ за да отбележим събитието.
Мислим си за следобедна фотосесия (с роклята и костюм и гостите) на открито - не повече от 2-3 часа. Без ангажимент за снимки за самата вечеря.
Впоследствие започнахме да мислим, че е добре и момента с подписите (на 09.09) да бъде "увековечен" по някакъв начин въпреки, че ще бъде съвсем скромен и с кратка продължителност.

Ако има професионалисти, които проявяват интерес и са свободни на съответните дати, моля да споделят портфолио и ценова оферта за подобен пакет (2-3 часа фотосесия на Боровец + евентуално 20-30 мин. репортажно заснемане на подписването в София (без специална фотосесия) ).

п.п. (С кеф бих си заснел и сам сватбата, но булката ще ме бие най-вероятно после [smilie5], пък май трябва да ме има и мен на снимките [smilie2] )

Мерси!
 Re: Сватбен фотограф София
Автор: ATHOM   
Дата:   06-08-20 10:48

https://pro.photo-forum.net/

[smilie24]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.