Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви
        
 Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Re: Първа страница !
Автор: quazimodo   
Дата:   10-02-19 18:16

victory13 написа:

> сега ше видиш кон боб яде ли... и как
> не си си носил боичките в детската
> градина [smilie5]

Стига ве, Богданов не е такъв човек[smilie5]. Той (УЖ) носи на майтап[smilie18][beer].

 Re: Първа страница !
Автор: tili   
Дата:   10-02-19 18:25

Публикацията е редактирана (10-02-19 20:43)
Последни от секция Фотописи: Добави свой Фотопис » Вход
" 48 часа в Хашемитското кралство Йордания" от Рафи Марукян - 0 коментара
"ТРЕТОТО чудо на света, камнният град Петра, Йордания" от Рафи Марукян - 0 коментара
 Re: Първа страница !
Автор: roburt48   
Дата:   10-02-19 21:28

Колега hardcpz ... ашколсун, казано на чист български език !! Съвсем сериозно подкрепям мнението ти ! Колкото до темата - не съм аз човекът, който би могъл да дава оценки за работите на tili , или да оспорвам мненията на puma-та, ама не мога да прозра едно нещо, а то е - защо всички постове на tili в нея са изтрити ??? В тоя сайт си има "баровци" (собственици, модератори, админи) ... същите тези баровци са избрали кадъра на tili за снимка на деня !! В темата на puma-та единият баровец казва - аз тая снимка не съм я качвал на 1-ва... друг (или същият, не знам) баровец трие постовете на tili в темата !!! Нещо не ми се връзва, пичове !! Тия баровци контактуват ли помежду си ?? Нещата съвсем простичко изглеждат така - някой избира кадъра на tili за 1-ва, казвайки му - еваларка ! После обаче, един уважаван (и от мен също) автор възроптава срещу този избор ! Естествено покрай него се появяват и душеприказчици... типично по нашенски. След това се изказва и един от баровците - "аз тая снимка не съм я избирал" - демек "сори tili, ама не струваш !! В същото време tili прави многократни опити да се защити (така предполагам, но тъй като постовете му са изтрити нямам идея дали е така)..., но някой от баровците му трие мнението със страшна сила !! Извинете ме, ама и на осъдените на смърт им дават право на последна дума... и избор на храна !!! Пак подчертавам дебело - аз не взимам никаква страна... нито коментирам кадъра (нямам това морално право) ! Само питам - защо постовете на tili са изтрити, след като същите хора, от които са изтрити са качили кадъра му на 1-ва страница ?? Най-меко казано е ... нелюбезно :) ... !!
 Re: Първа страница !
Автор: victory13   
Дата:   10-02-19 21:34

преправете сюжетната линия... авторът на постовете се е редактирал... "баровци" не трябва да има в новата [beer]
 Re: Първа страница !
Автор: roburt48   
Дата:   10-02-19 21:36

victory13 дано си прав [beer] ... иначе би било неприятно ! Дано аз греша !
 Re: Първа страница !
Автор: tili   
Дата:   10-02-19 21:41

roburt48 Аз си ги изтрих, един приятел ме "събуди" и се осъзнах, че се занимавам с глупости и прекалено се обяснявам!
 Re: Първа страница !
Автор: bogdanov   
Дата:   10-02-19 21:48

Хе хей :) кеф голям е темата! Шегата настрани! victory13 :) , quazimodo :) tili ... :) Чета аз по ред и си викам (после ще гледам линкове) По едно време се усетих защото все ми убягва развръзката :) Сетих се за една тема в която Десиарт реши да превъзпита двама "непослушниците" (според нея) във форума :) Тогава всъщност разбрах и името на пумабг. Не отдавна имах пререкания с него...ама от онези пререкания след, които повечето колеги нещат и да ме виждат на живо (блокират ме завинаги) :) . Дори бяхме се обзаложили за мой кадър с пиле и негов с портрет... Забавна история повярвайте! Градивна във всички случаи! Искри, дори огън...ама нали в това горим? Онова което научих за пумабг тогава е, че често му закъснява цикъла, че фитила му е къс, че сърцето му бие по-бързо от колкото трябва. Не е негативен, не е зъл и може да ме разгневи! Погледнах кадъра за който се вихри темата. Работа, която определено има достойнства. Това е което е убягнало на Мартин. Върху друго се е съсредоточил.
Друго искам да кажа когато ден мина и друг дойде. Хубаво е да се се изказва мнение, разбира се не сериозно е " на мен (не) ми харесва"! Както за първа страница, така и за редакторските галерии! Важно е! Хората имат опцията да се самозабравят(самозаблуждават)! А приятелите, колегите са за това приятели и колеги... Когато ги попиташ колко е часът, да ти отговорят поне какво показва техният часовник. Нямам нищо против това да се критикува моя работа... нали точно за това съм я качил тук! Е кофти е разбира се когато в коментара лъха само злоба и завист. Но за това и аз имам право на отговор. ;) Така, че оставете линковете! Който разбрал, разбрал! Дайте да оставим темата и който има нещо да каже под кадър на първа страница... добро или лошо, а няма възможността или средата да го каже под кадъра... да го направи тук или като опция а се коментират редактоски галерии или първи страници. Защото нека не забравяме, че едната част от ФОТОФОРУМ е ФОТО, но другата е ФОРУМ!
 Re: Първа страница !
Автор: nyamago   
Дата:   11-02-19 01:46

Форум - микрокосмос! [cool]

(Повече микро, отколкото космос [smilie6] )
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
Емисии   RSS | Atom
Абонамент   Google

 Авторът е затворил собствената си тема.