Автор: Rusinov
Дата: 28-11-18 16:13
Чакайте, чакайте....
Нали знаете, че всяка монета има две страни? Единия вариант е така широко обсъждания в темата - липса на доводи да защитиш позицията си и хоп - блокираш. Това добре, ноооо винаги има и другата страна. Peter73 я спомена малко по-горе. Защото пък аз забелязвам, че има едни хора (не ги виждам още в тая тема, за сега, ма няма как да не се появят), които знаят всичко и разбират от всичко и щом са си изградили мнение за нещо, значи това е. Точка. И винаги изказванията са едни такива силни, творчески.... та аз такъв индивид бих го блокирал така, че да фъфля месец време. ![[smilie18]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley18.gif)
Да сте забелязали, че последните години няма тема (или почти няма, хайде, да не сме крайни), без значение дали е искане на съвет, коментиране на технически спецификации, обсъждане на марки или каквото и да е, която да не се е превърнала в пълна боза. Само в последните две седмици има поне 5 теми за мнение или съвет, в които първия отговорил започва с реплика: "Абе ти със затворени очи ли го прави тоя кадър?", "Вземи си оправи запетайките и пълните членове в текста, после искай съвети" и куп такива. Загубихме си не просто обективността, загубихме си отношението между хората. Онова - човешкото. Та ако аз питам нещо, което не зная, а като отговор получа "Ще почетеш повечко в Гугъл - ще намериш".... Да речем, че ще се почувствам зле. Щом питам за съвет, ако знаеш - сподели като човек, ако не знаеш - не ми се прави на философ. Та така де, да обобщя - блокирането може да не се поражда само от "липса на топки".
|
|