Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 аудио запис
Автор: bukovlak1   
Дата:   21-05-17 14:55

Здр на Всички извинявам се ако има такава тема но аз не намерих бих искал да ви попитам как бих могъл да запиша аудио от друг источник а не от микрофона на камерата ми сега давам пример защо питам например снимам с камерата ми после свалям записа и звука не е толкова качествен а мисълта ми е да запиша от друг источник аудиото и после само да го добавия в даденото видео аз го правия но много пасване много голяма играчка някои ако знае как да стане да запиша аудиото и видеото от камерата едновремено ако знаете друг някои варянд моля помогнете ако трябва да си купия някакви приемници или нещо друго кажете благодаря предварително моля ви помогнете.
 Re: аудио запис
Автор: asahi   
Дата:   21-05-17 15:04

Как ще се справиш с техниката като една българска граматика не си могъл да усвоиш? Пишеш като циганче или като бежанец след двумесечен образователен курс.

Дай модела на камерата и кажи какви жанрове снимаш.
Автор: bukovlak1   
Дата:   21-05-17 17:31

Камерата е sony hdr fx1000e Снимам сватби и Др и за писането си има обеснение ама сега не е момента да ти обесня и все пак мс за инфото
Автор: BAJDOBRI   
Дата:   21-05-17 18:08

Няма обяснение за писането! Неграмотен е! Просто,кратко и ясно! [smilie25]
Автор: Драгончик   
Дата:   21-05-17 18:32

Може да си е счупил ръцете човека и да пише с носа си. Не го нападайте веднага.

Автор: esc   
Дата:   21-05-17 18:34

...и идва един такъв неграмотен и ти снима "сватби и Др"... и после и за некадърната си работа "си има обеснение ама сега не е момента ти обесня и все пак мс за"(парите)...

Срам сте, ей! Срам...

Автор: zbonev   
Дата:   21-05-17 18:36

Тази камера трябва има и ръчно регулиране на нивото на запис на звука. За концерти и други дандании се препоръчва на ръчно да се мине. И наистина тия забележки за правописа станаха малко досадни. Ами това е положението, отвикна да пише народа.
Автор: iasen2   
Дата:   21-05-17 19:05

Това пак е някакъв бъзик.
А лентата как я превърташ, с химикалка ли ? Или си намерил къде се слага картата за памет ?
Автор: BAJDOBRI   
Дата:   21-05-17 19:20

Аслъ! Сега видях ,това е за камера с касетки?!????!!!!!???? Тоя или живе е в Чукотка,или се ебава с нас!!! [smilie11]
Автор: iasen2   
Дата:   21-05-17 19:35

малко офтопик като стана въпрос за ленти
попаднах на тази статия, България е била една от малкото страни в света, произвждаща утройства, способни да записват изображения от шпионски спътници..
текст
Автор: asahi   
Дата:   21-05-17 20:24

Освен за картината трябва да мислиш и за звука. Ти записваш картина и звук. Ако ти е трудно наеми някой друг да записва звука. В киното така правят.

За камерата - Ей го менюалчето . Отиваш на стр. 73 и четеш как се правят аудио настройките. Споко! Няма да пишеш, само ще четеш. Правиш я на 12 бита стерео, аудио нивото на ръчно, включваш лимитера.

Ако резултатът не те устройва ще трябва ръчно да си следиш и нагласяваш нивото на записа. За шумна сватба това може да се окаже по-добро решение, обаче като обърнеш камерата настрани звукът ще заглъхва. За да виждаш нивото на звука трябва да активираш АU.LVL.DISP.

Аз ако снимах бих си взел сигнал от пулта на музиканите/озвучителя и щях директно да си го смеся с видеото. Там нивото е постоянно, качеството е най-доброто, което се предлага за конкретното мероприятие.

Хайде сега за благодарност почни да пишеш по-грамотно.

Автор: JoeCocker   
Дата:   21-05-17 20:31

"asahi" - Евала !!!

Страхотен отговор - Браво ! [smilie24] [cool]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.