Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви
  • Фотопленер 'Виапонтика - Вечният път на птиците' Поморие 4-7 май 2017 г.


     

    ТЕМА И ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ:

    Фотопленера ще бъде проведен на територията на град Поморие и град Бургас и ще обхване едни от най-богатите на мигриращи и гнездящи птици в България региони - Поморийско и Атанасовско езеро. Там също се намира и природозащитен център "Пода" и посетителски център "Поморийско езеро", където ще се проведат беседи, фотография и наблюдения на мигриращите и гнездящи птици. Това приключение ще е незабравимо за всеки любител на фотографията на диви животни и по-конкретно птици. Местообитанията предлагат и добри възможности за пейзажна фотография. Решихме събитието да се проведе във време, което да гарантира голямо видово разнообразие и голяма концентрация на птици. Освен това събитието ще съвпадне и с ежегодно провеждащия се панаир на "Гергьов ден" в град Поморие.

    Повече подробности и програма ТУК »

        
 Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Re: Сервиз Бушона - поредната сага
Автор: mmjm 
Дата:   19-03-17 22:21

А моя E-PL5 го поправиха, вероятно е тото кой техник ще работи по устройството ти.

Отговори на това съобщение
 Re: Сервиз Бушона - поредната сага
Автор: asahi 
Дата:   19-03-17 22:43

Не. Има лесни и трудни повреди. Трудни за диагностика, обезпечаване с части, ремонт. Вината там е на производителя или потребителя, но рестото го поемат сервизите. Добрите сервизи се справят, слабите - не. Техникът е такъв, какъвто са го наели и обучили от сервиза.

Отговори на това съобщение
Последни от секция Фотописи: Добави свой Фотопис » Вход
"Командировка в Нови Сад" от Lubomir Hristov - 6 коментара
"Лагеруване на връх Амбарица" от Иван Георгиев - 19 коментара
 Re: Сервиз Бушона - поредната сага
Автор: lamerko 
Дата:   20-03-17 01:05

За друго не знам, но това да кажат, че нещо е мокрено или изпускано, когато не им стигат сроковете - абсурдна ситуация, от която няма измъкване. Но май не са само Бушона с подобна тактика - преди време мой познат взима "водонепропусклива" сапунерка на Никон, която в самото начало почва да прави проблеми... след дълга сага излиза становище за анулиране на гаранцията, понеже констатирали влага вътре...

Отговори на това съобщение
 Re: Сервиз Бушона - поредната сага
Автор: asahi 
Дата:   20-03-17 11:57

Нарушаването на условията по експлоатация не може да нарушава срока за извършване на сервизната услуга. Търговецът в 30 дневен срок трябва да излезе с решение на проблема - ремонтирано работещо тяло, отказ поради нарушени условия на експлоатация или връщане на парите и там каквото е писано в закона.

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
Емисии   RSS | Atom
Абонамент   Google

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »