Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Сватбен фотограф - предложение за работа
Автор: LusiLu   
Дата:   28-07-16 17:43

Здравейте
търся добри сватбени фотографи за бъдеща съвместна работа.
Предложението ми е следното: Няколко сватбени фотографа със собствено портфолио със сватбени снимки ще бъдат публикувани в специална страница категория(Сватбена фотография) в сайт за професионални фотографски услуги. Идеята е клиента (младоженците) да имат възможност за избор на фотограф.

Сайт http://artframe35.com

Поздрави
 Re: Сватбен фотограф - предложение за работа
Автор: БОБИ-ЛЪВЧЕТО   
Дата:   28-07-16 17:49

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: Gecata   
Дата:   28-07-16 17:50

Вече има няколко такива платформи - ялова работа, не си губи времето!
Дата:   28-07-16 17:59

Мисля че има не малко добри фотографи които биха искали да си предлагат услугите за добър хонорар. Невиждам кое му е яловото.
Автор: vkk1   
Дата:   28-07-16 18:07

снимките са страхотни, сайтът е потресаващ.
Аз тука не виждам ни платформа, ни идея, не виждам нищо, освен едни добри снимки всъщност.
Дата:   28-07-16 18:22

Благодаря за което :), сайта е личен, снимките са мои.
Сайта няма специална платформа, нито е с идея за нещо подобно, а просто ще има страница където ще е публикувана самата услуга с цени.
Не мога да разбера кое му е сложно да се разбере, че ми трябват няколко фотографа с които да работим когато има работа :).
Автор: dimidumi   
Дата:   28-07-16 18:58

vkk1 написа:

> снимките са страхотни, сайтът е
> потресаващ.
> Аз тука не виждам ни платформа, ни
> идея, не виждам нищо, освен едни
> добри снимки всъщност.

"снимките" са страхотни викаш [smilie5] ...някой си е повярвал повече от необходимото [smilie5] , момче (или момиче), вземи разгледай сайтовете на световно признати фотографи и дано откриеш разлика с твоите снимки...а ако не откриеш [beer]
Дата:   28-07-16 19:36

фотографията не ти е състезание с детски колички за да правя съревнование или разлики!
Фотографията е изкуство и е като музиката, ако на теб ти харесва продиджи, на друг няма да му хареса [smilie3]
Автор: HP   
Дата:   28-07-16 19:54

Автор: dimidumi
Дата: 28-07-16 18:58

"снимките" са страхотни викаш [smilie5] ...някой си е повярвал повече от необходимото [smilie5] , момче (или момиче), вземи разгледай сайтовете на световно признати фотографи и дано откриеш разлика с твоите снимки...а ако не откриеш

dimidumi , от позицията на какъв правиш оценка на снимките му?
Човекът има конкретна идея и я формулира ясно и кратко. Ти нещо рецензент ли си или светило във фотографията?
Ако мнението ти се основава на твоето творчество, което си представил тук, аз, като човек без претенции за разбирач ти казвам, че си много в грешка.
Ако някъде си представил твоите снимки, които считаш че са по-хубави от неговите и ти дават основание за подобни съвети, ще бъде интересно не само за мен , а и за колегите тук да се запознаем с твоето творчество.
Иначе освен , че е несериозно е и нелепо!
Автор: Mantano   
Дата:   28-07-16 20:15

Подкрепям мнението на vkk1 и Gecata - снимките много ми харесаха, особенно Ч/Б но си е трудно с това начинание. Но важно е желанието :)
Автор: gogo359   
Дата:   28-07-16 20:26

Снимките са доста добри, dimidumi - някой наистина си в повярвал в повече, но това със сигурност не е автора на темата.
Автор: dimidumi   
Дата:   28-07-16 21:22

ОК, казвате, страхотни снимки, хайде да видим тогава колко "Сватбени фотографи с предложение за работа" и кой са те, ще събере автора на темата за 2016-2017 г. [smilie5] , ще следя темата с интерес [beer]

Публикацията е редактирана (28-07-16 21:23)
Автор: svetozar_stefanov   
Дата:   28-07-16 21:56

Не разбирам какво общо има стила на автора на темата със сватбените фотографи които биха отговорили на това предложение за работа.

Пак за отрицателно време темата беше осрана.

Публикацията е редактирана (28-07-16 21:57)
Автор: agop4o   
Дата:   28-07-16 22:01

Е иначе няма да е български форум
Автор: gogo359   
Дата:   28-07-16 22:38

svetozar_stefanov - [smilie24]
Автор: Gecata   
Дата:   28-07-16 23:45

Не мисля че темата е осрана. Нека поразсъждаваме малко. Разработването и подържането на такава платформа ще струва на автора известни усилия, време и пари. Едва ли човекът страда от някаква особена форма на алтруизъм за да предостави на ползу роду труда си и е напълно в реда на нещата да гони печалба за начинанието си. Тук пътищата са два:
1. Да получава определен процент или някакво твърдо възнаграждение за всяка изпълнена поръчка подадена на колега от сайта.
2. Да кодира запитванията за сватби и да продава кодове на регистрираните за да могат да ги четат и да оферират клиентите.

При първия начин няма никакъв разумен начин за контрол, т.е. ще разчита на лоялността на колегите да кажат колко поръчки и на каква цена са изпълнили през сайта и да чака евентуално някой да се сети да му плати.
При втория рискува нещата да се изродят както в snap.bg и да се стига до там , че да се генерират измислени поръчки, само и само да се закачи някой да купи кода или запитванията да не са към конкретен фотограф , а до фотографите от твоя град или към всички в платформата.
Повечето сватбени фотографи поддържат собствени сайтове, участват вече в няколко подобни платформи (сещам се поне за три в момента), а да не забравяме, че и ФБ е много мощно средство за рекламиране на тази дейност..... За това казах в началото - ялова работа
Дата:   29-07-16 09:26

Със сигурност един добър сватбен фотограф си има добро портфолио и сайт в който предлага услугите си. Точно и ясно казано ми трябват няколко такива фотографа които да са на разпложение и когато не са заети да ги наема да снимат събитието, като получат хонорар за това. Аз рекламирам моите услуги, в случая заснемане на сватбена фотография, клиента се свързва с мен, като преди това е разгледал сватбени снимки в сайта.
Никакви платформи няма да има в сайта, просто портфолио със заснети сватби на един, двама или трима фотографа.
Ако си пусна обява в Jobsa че търся фотограф с опит в сватбената фотография, предполагам ще има много кандидати за тази работа нали, но тук явно нещата се вземат не на сериозно.
Автор: Saxon   
Дата:   29-07-16 09:47

Може, ако са начинаещи. Ако са утвърдени ще им е под достойнството някой да ги наема и да им дава хонорар.
Иначе е практика, но го правят утвърдени имена с много ангажименти - сформират допълнителни екипи. Ти имаш ли много ангажименти и знаеш ли как се генерират? Защото съм чувал, че хич не е лесна работа и за да се случи, обикновено се разчита на години изграждане на верига от клиенти.
Автор: Dobromir_Kalenikov   
Дата:   29-07-16 10:14

Вместо да оплаквате нероден Петко или да отхвърляте или приемате идеята на база хипотетични плюсове и минуси, защо при интерес не се свържете с човека и не видите каква е ситуацията? Нелепо е отсега да се смята изцяло теоретично кой какъв хонорар би дал, кой е алтруист и кой - алчен. Ако условията са добри, защо не? Не виждам особен риск или загуба , надали говорим за членски внос и такса участие - комисионна се дължи само при поет ангажимент, даден през въпросната схема, ако правилно разбирам. Никой не задължава да се работи изключително само по този алгоритъм, просто е идея да се поемат ангажименти и по нея - което би било добре-дошло при дупка в поетите събития. От мен един [smilie24] и успех.
Автор: ivababy   
Дата:   29-07-16 12:03

На тази страница има добри фотографи, може да ги поканите да участват във вашия проект: http://napsfv.com/

първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.