Автор: Jk.freeman
Дата: 06-07-16 23:41
Само защото хората са си запалили едно огънче и вече си позволихте да ги наречете диваци, че и простаци. Първо не ви прави чест, после да допуснем за момент, че наистина са такива трябва ли да ги обиждате по този начин в публичен форум с хиляди посетители. Жалки сте. Честно ви го казвам. Дори не знаете какво е накърняване на личното достойнство. То май няма и как да знаете, за мене вие сте хора без достойнство. Пък хич не ми се подхваща тема, че изобщо това е подсъдимо. Абе хора вий на палатки не ходите ли, на къмпингчета, по язовирчета ей така сред природата, не си ли палите огънче, не си ли правите кефа? Сигурно не, вий сте супер захлюпени парчета, не ги разбирате тия работи. Вие си живеете в някъв си ваш консервативен свят. Както и да е, автора на темата трябва да се срамува най-много...и вместо да се впускате в словестни двубои с мене, така или иначе не сте ми интересни, по-добре се извинете на IvetAleks и компанията им. Жалко, че има толкова готини и отзивчиви хора тука, но вие... А сега се усетих, че малко съм ви обидил, ама нищо, човек който се шегува трябва и да носи на шеги.
|
|