Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ръководство за Canon 70D
Автор: kminareva   
Дата:   11-02-16 11:00

Търся да купя Ръководство за Wi Fi функциите на апарата на български език. Ако някой има за продаване или Pdf файл, ще съм благодарна.
 Re: Ръководство за Canon 70D
Автор: GMphotography   
Дата:   11-02-16 12:28

Аз съм на същото положение за 7Д марк 2 . Свързах се с Канон Бг от където ми казаха ,че всяко ръководство може да се поръча от тяхните представители.В интернет няма нищо , за много от европейските страни и не само има преведени ръководства в сайта на Канон .., а в нашата хубава държавица ,както винаги трябва да си платиш!
Дата:   11-02-16 13:16

Трудна работа е с тези ръководства, а трябва да се дават заедно със съответния апарат.
Автор: Bumerang   
Дата:   11-02-16 13:25

Да се алармира комисията за защита на потребителите[smilie7] Какво пречи Канон да плати на преводач и към всяко продадено тяхно изделие да върви книжка с БГ превод .Ама да не се охарчат за и без това скъпите им апарати[smilie5]
Автор: LorDDemoniC   
Дата:   11-02-16 13:27

Има тонове видео в тубата и кратки описания на най-различни фотографи ... Дори и английски не трябва да знаеш за да си настроиш апарата!
GMphotography питай какво те интересува за марк2 и ще ти кажа.
Автор: Bumerang   
Дата:   11-02-16 13:30

Тук не е въпроса за "тоновете"видео и информация на английски.Всички които продават в България/независимо какво/ са длъжни да имат описание на български.Опитай се да внесеш нещо във Франция само с описание на български език.[smilie7]
Автор: LorDDemoniC   
Дата:   11-02-16 13:38

Никъде не видях , че са купени от България апаратите?
Автор: aldygreen   
Дата:   11-02-16 13:44

Абе аз ли нещо не разбирам или нещо не е както трябва?
Ако си купиш апарат на Canon от официален вносител в България, апаратът е комплектован с ръководство на български. Поне с мене така е било. При това с изненадващо добър превод. За "сивия поток" на внос да му мисли крайният потребител.
[shtrak]

Автор: bobotnik   
Дата:   11-02-16 14:12

aldygreen , и при мен беше така.[cool]
Автор: quazimodo   
Дата:   11-02-16 15:23

Mомци, що злобеете тъй? Вашите изказвания ми звучат в тон с тези хубавци от форума, които цитират нещо на английски и приемат, че всеки трябва да знае този наш майчин език[smilie5]! Навсякъде хората си помагат безвъзмездно, само у нас се гледа непременната печалба от всяка услуга! Ай наздраве, че ми дигнахте кръвното[smilie5]!

Автор: jigsaw   
Дата:   11-02-16 15:30

Ами и моя 6д купен от БГ е с дИбела книжка на български[smilie8] Ако не е купен от БГ, ясно е, че няма да има упътване на български. Какво КЗП, какви 5лв!?
Автор: ikoveliko   
Дата:   11-02-16 16:40

Здравей колежке,
Аз имам 70Д и дебела книжка на български. Мога да ти снимам които страници те интересуват и да ти ги пратя по мейла примерно. Ако имаш интерес пиши на лични.
Пък някой ден може да почерпиш по бира [beer]

Дата:   11-02-16 16:52

Благодаря ви, ikoveliko! Аз дебелата книжка я имам, дадоха ми я заедно с апарата, когато го купих от магазина. Но после разбрах, че за интернет настройките има отделна книжка и нея издирвам. Настройките съм ги направила, работи си перфектно, но ми се искаше да прочета самото ръководство.
Автор: ikoveliko   
Дата:   11-02-16 16:58

аха, ясно. Еми и аз имам само общата книжка. За тази, отделната и аз сега разбирам ...
Здраве да е, успех с търсенето :-)

Автор: kvakioh   
Дата:   11-02-16 17:31

Доста често има различни и като брой и като съдържание книжки/упътвания. Аз лично съм взимал само 1 апарат от БГ нов и имаше различна книжка като описания и 1 допълнителна тип "бързо, кратко" упътване без големи обяснения. Едното беше на български, другото на английски. Подробното на чуждия език.
Eто едно доста подробно, съдържателно и пълно описание и един вид упътване за 70Д. Макар че е на английски, може да свърши работа. Не е и pdf, mobi формат е. longfiles линкът води до файла с книгата.

http://ebook3000.com/mobile-ebooks/Canon-EOS-70D_287999.html

Публикацията е редактирана (11-02-16 17:33)
Дата:   11-02-16 17:52

Благодаря ви, kvakioh! Задължително ще погледна, дано да има това, което ме интересува..
Автор: bobotnik   
Дата:   11-02-16 17:53

И аз довечера ще погледна в кутията, дали имам друга книжка, освен дебеличката [smile]
Автор: lamerko   
Дата:   11-02-16 18:55

Нямам идея защо ги превеждат на български, но не ги публикуват като PDF, като останалите езици... иначе моя 70D си беше с книжка на български - дебела колкото диаметъра на 50 стотинки [smilie5]
Автор: GMphotography   
Дата:   11-02-16 20:03

LorDDemoniC Благодаря ти за предложението . Искам да си имам ръководството за да го прочета.
Дразни ме това ,че След седмица опити да се свържа с Канон Бг ми обясиха ,че мога да си го поръчам от тяхните представители на препоръчителна цена от 20лв. А от представители им ми искат 40лв. ....
А за другите езици го има в pdf в сайта на Канон за Европа.

КАК ЩЕ ГИ СТИГНЕМ РУМЪНЦИТЕ се пита в задачата
Автор: quazimodo   
Дата:   11-02-16 23:26

Mи дайте едно ръководство за сканиране де! Предложението ми все още е в сила.
Автор: lamerko   
Дата:   11-02-16 23:31

Съжалявам - моето замина заедно с тялото, когато го продадох.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.