Автор: Slivenski
Дата: 05-03-15 20:13
Мен тоя пич ме загуби, освен с останалите си глупости, със следния пасаж:
– Нас ни готвят за плацдарм в тази война, във всички измерения на това понятие. Давам ви пример – между Варна и Крим разстоянието е 460 километра. Ракета със среден обсег на действие ги изминава точно за 3 минути. Първо, в България ще се монтира нещо, което очарователно беше наречено от военния министър „координационен център на НАТО“. Всеки, който е ходил в казарма, а аз съм от тази генерация, завършил съм ШЗО в Плевен, знае, че когато стане война, първата цел е да ударите командния център. Защото, когато ударите него, всички останали оръжия стават просто железа. Такава е работата с командния или координационния център.
Първо - ако някой иска да изстреля ракета, най-тъпото решение би било да я изстреля от сушата. Само за минути установката ще бъде локализирана и унищожена. Примерно - 5 минути, а може и по-малко.
Ракети се пускат или от подводници, или от самолети, или балистични - от другия край на планетата. Но това не е целта, както вече отбелязахме.
Второ - команден център??? Кому е нужно команден център в България, при положение, че може да командва и от Луната, ако пожелае? Това е нелепо.
Този, ако е ходил в казарма, както твърди, трябва да си скъса сам пагоните...
Глупости... ![[beer]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif)
Публикацията е редактирана (05-03-15 20:14)
|
|