Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Нивото във форума
Автор: Ifi38   
Дата:   01-10-14 09:44

Явно доста се е вдигнало нивото на кадрите,щом не мога да събера 25 рейтинг.Успех колеги!!!
 Re: Нивото във форума
Автор: джъмбо   
Дата:   01-10-14 10:51

Автор: realnoncho   
Дата:   01-10-14 11:26

Според мен е хубаво да не се събират 25т за всеки кадър, да не се гласува на конвейр за определен автор. Така и ти може да си извадиш някои изводи. Единствения проблем е, че някои кадри, които не изглеждат много интересни на малките снимки, могат да останат подминати от масовата публика [beer]
Автор: nemchev   
Дата:   01-10-14 11:29

Тема №16238798453 с това заглавие. Нивото е такова, каквото си го направим. Ще дам пример със себе си.
Не мисля, че в последните 2 години съм сътворил нещо запомнящо се и не качвам. Демек си налагам самокритика. Ако го правим всички, нивото ще се вдигне доста. Тва за снимките. За темите...всеки новорегистрирал се си пуска тема...кво да си взема за първо тяло?, къв обектив за пейзажи?, защо не ми харесвате снимката? и т.н. и т.н.
Аз лично бих желал да попадам на теми:
Направих еди кво си, по еди къв си начин. или Как да открием /добра светлина, композиция, внушение, идея/ или постигнем квото се сетите.
Теми за параметри и мерене на пишки не ми се коментират.
Автор: Peter_Angeliev   
Дата:   01-10-14 11:51

И според мен нещо в системата не е както трябва(може би големината на кадрите в общите галерии), защото на мен няколко пъти ми се случва да пусна кадър за гласуване, който едвам минава в общия албум за 24 часа. И после събира няколко стотин А и няколко десетки Б рейтинг.
Автор: lalusha   
Дата:   01-10-14 12:07

Абе... и аз се чудех тия дни как минават снимките в Избрано.Моите едва събраха 6 точки и ги изтрих.
А полагам неимоверни усилия да направя хубава снимка и накрая нищо и половина:)
Обезкуражена съм.
Автор: Mondragon   
Дата:   01-10-14 12:20

Ами ти си леко закъснял с 8-10 години. Сополивите циганета, клошари и сбръчкани баби бяха модерни 2004-2006-а... [shtrak]
Автор: serjy   
Дата:   01-10-14 12:36

аз пък не полагам никакви усилия да направя хубава снимка.. обикновено щракам каквото ми попадне пред очите, обработвам в телефона и плас у форума [cool]
Автор: iasen2   
Дата:   01-10-14 12:41

В началото на 20 век е имало също бум на любителите фотографи. Снимали са всичко и са се правили на големи майстори. После като няма монетаризация на това което правят всичко утихва.

Сега след 100 години историята се повтаря. След известно време пак ще утихне. Пак по същите причини
Както казва колегата по горе Голям Праз че никой не гласува за твоя шедьовър

Това е естествения подбор…......
Като продадеш снимка в dreamsteam ще си много по доволен ,отколкото ако имаш 25 точки за едни голи ЦиЦи.
Автор: DeDomus   
Дата:   01-10-14 12:48

За голи ЦиЦи се събират доста повече от 25 точки.
Автор: Valentin4000   
Дата:   01-10-14 13:17

Ми братле, направи си изводите, що не можеш да събереш 25like-a дето се вика, значи просто не правиш снимки, които да се харесват на масата от хора.Ако искаш точки прави масови снимки, ако искаш оценка от истинските фотографи ще се задоволиш с малко!Така седят нещата.И аз не харесвам когато някой пресатуриран залез с изгорели оранжеви, жълти и сини цветове събира по няколко стотин точки, но поне не се вайкам, щото знам причината:)
Пък ако от друга страна мислиш, че нивото ти е прекаленио високо за този форум прост оспираш да качваш.Толкова е лесно.
Важното е да не си даваш зор и да не те боли фара(ама не тоя ахтополския) :)
Жив и здрав и не си го слагай толкоз:)
Автор: CDman   
Дата:   01-10-14 13:24

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&t=1655453&i=1655453&offset=150
[beer]

Автор: marves   
Дата:   01-10-14 13:26

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: iliyanb   
Дата:   01-10-14 13:45

Вече си в "мъжете" marves [smilie5]
Автор: nemchev   
Дата:   01-10-14 13:46

Връзкар[smilie18]
Автор: jino   
Дата:   01-10-14 14:03

И със кой шидьовър не можеш да ги събереш.[smile]
Автор: pstoev   
Дата:   01-10-14 15:36

просто никой не влиза в "нови предложения..." включително и аз! изобщо не ми се рови 10 стр за да видя някоя за която си струва да се гласува.
новата с-ма е голяма грешка!
Автор: Admin   
Дата:   01-10-14 15:43

И като не влиза никой как така в албум постоянно постъпват нови снимки и как така няма пропусната наистина добра снимка?
Автор: iliyanb   
Дата:   01-10-14 15:51

Знаем всички как, admin, включително и вие[smilie3]
Дата:   01-10-14 15:54

Admin, постоянно постъпват нови снимки???
портрет, 1ва страница не се променя 1 седмица, абстрактно 1 месец[smile]
Автор: geokar   
Дата:   01-10-14 15:58

Аз обикалям предимно "предложенията", сега, когато от гласа ми зависи нещо, винаги го давам, щом сметна, че е уместно. Подозирам, че има поне още петима като мен, за някои зная със сигурност.
Пък интересно - оплакващите се по-горе като че ли нямат снимка извън албума, поне такова впечатление имам от профилите им, ще рече, някой е гласувал за тях, въпреки, че те не гласуват за никого, т. е. гласовете са дадени поради чисти художествени съображения. Еми от какво се оплакват?

Публикацията е редактирана (01-10-14 16:02)
Автор: Admin   
Дата:   01-10-14 16:00

Това, че някои не гледат, не значи, е никой не гледа. Абстрактно не е мерило . Там никога не е имало много снимки. А в портрет си влизат всички читави неща от категорията.
Да, точно така, в албум постоянно постъпват нови снимки и не виждаме да има изпуснати шедьоври. А няколко души гледаме внимателно и то по няколко пъти на ден.
Дата:   01-10-14 16:08

Работя с един канадски сайт, те направиха някои промени които се харесаха на някой на други не. Подложиха промените на гласуване, повечето бяха против новите промени. На другия ден всичко си беше постарому.
И преди съм предлагал, защо не пуснете едноседмично гласуване? Нека потребителите си кажат думата!
Автор: murrey   
Дата:   01-10-14 16:25

Може би вече е коментирано, но дали като функционалност на форума е възможно, като по подобие на 500px, да се вижда колко пъти е видяна дадена снимка. Така ще става ясно, до някъде, дали е пропусната снимката, или просто не е оценена/харесана от разглеждащите.
Автор: Slivenski   
Дата:   01-10-14 16:26

Нивото на форума е такова, каквото е, защото технократщината уби артЪ-а. Напълно сериозен съм. Имах толкова любими автори, които отдавна изчезнаха. За сметка на това някакви хора обсъждат ли обсъждат пиксели, матрици, копчета, тела, дисплеи, скорости, маунтове, грипове, огледалки, безогледалки и какво ли още не… И това е последните няколко години. Друго почти няма. Загубихме усещането за изкуство, за естетика, за идея, за философия, за теория на фотографията… И всичко се превърна в технологична надпревара. Затова… Аре, убийте ме сега с камъни! :-))

[beer] [beer]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена