Автор: nad_tab
Дата: 11-09-14 14:18
Искам да споделя, разочарованието си от фото, което има имиджа на едно от най-добрите в София.
Отидох в обедната си почивка, платих двойно за експресна поръчка, тъй като нямах време да чакам, а и не исках да се разкарвам втори път. Като се върнах да си получа снимките, се оказа че са ми ги изкарали на гланц хартия, а паното с примерни снимки, размери, цени беше мат.
Снимките бяха само 6, 3бр. 13х18 и 3бр. 10х15, за големите снимки няма проблем, преживях гланца, но малките ги бях нагласила за изрязване и ми трябваха мат. Помолих да ми ги препечатат и тук настана един голям скандал. Не било тяхна работа да питат клиента как да му извадят, клиента сам трябвало да си каже иначе вадят гланц. Скъсаха ми 3те снимки които поисках да препечатат и ми поискаха да платя и трите нови матови... без да ми приспаднат парите за трите гланцови
Бях афектирана от случая и от високия тон на служителките и не погледнах снимките, връщайки се в офиса обаче, се оказа че и тях са объркали. От 6 снимки, една бяха пропуснали да разпечатат а друга дублирали.
Наложи се отново да се върна във фотото и о чудо, служителките бяха по тихи от водата, оказа се че в присъствието на г-н Деков, те вече не вдигат скандал на клиентите.
Попитах отново жената, която при предишното ми идване, твърдеше че е управител на фотото, дали тя наистина е такъв и тогава се намеси г-н Деков. Разказах случая, той ми върна парите, но отношението му не беше много по-добро от това на служителите му.
Наистина не разбирам, защо е толкова трудно да се отнасяш към клиента подобаващо, все пак ако хареса услугите ти и се отнесеш към него като към клиент, а не като към някой на който правиш услуга, той отново ще се върне при теб. Толкова ли е трудно да си държиш на имиджа и да подбираш качествен персонал?
Разбирам, че и аз имам вина в случая, но толкова ли е трудно да препечаташ 3 снимки формат 10х15 и да оставиш клиента доволен.... при условие, че си ги е платил на цена 70ст. бройката!
|
|