Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Пролетна умора ли ...що ли?
Автор: rimohit   
Дата:   05-03-14 14:05

Какво става тука...?
Напоследък се пускат много малко снимки...Още по малко се коментира и гласува. Поне лафа да върви [smile]
Да няма някаква стачка или заговор.Казвайте , ако трябва и аз да се включвам.
 Re: Пролетна умора ли ...що ли?
Автор: marchello   
Дата:   05-03-14 14:11

мене ме дразни тридневната точкова карантина. обичах да си броя точките в реално време. сега просто не ми е интересно да качвам. [smilie25] 3-4 снимки съм пуснал от началото на годината. преди повече спамих. [beer] ай чал
Автор: Vanquished   
Дата:   05-03-14 14:22

marchello, можеш да следиш табовете "рейтинг А" и "рейтинг Бъ" дали избуяват точките. [smilie5]
Автор: мара   
Дата:   05-03-14 14:36

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie24]
Автор: ivoet   
Дата:   05-03-14 14:56

Хич не снимам, камо ли да качвам, но гледам да се намирам на приказка. Даже предимно го раздавам семкаджия - само чета какво става из форума скрит някъде из сенките. За другите не знам, но не съм забелязал чак да не се пускат достатъчно снимки [cool] [smilie5]
Автор: ElBandido   
Дата:   05-03-14 14:57

докато го има това А и Б рейтинг все по малко хора ще качват тука при великите майстори, АРТистите на днешното време в световен мащаб са събрани тук и за туй така аз даже и снимки даже не разглеждам тук. лафа да върви за качване на снимки има и други сайтове :)
Автор: stown   
Дата:   05-03-14 15:14

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: Батко   
Дата:   05-03-14 15:55

грип ... ако не е той слагам на апарата грип и бегам
Автор: Havga   
Дата:   05-03-14 17:11

уф и аз мисля, че е голяма скука от няколко месеца в сайта, рядко и интересни теми се получават и честно казано ме дразни това, че три дена стоят едни и същи снимки ..., за да има динамика трябва да се мине към 24 часов рейтинг , както е по повечето сайтове...
ако се махне рейтинг б нищо по-различно от пейзажи и снимки на каки няма да излиза напред.... поне така си мисля....
Автор: serjy   
Дата:   05-03-14 17:15

малко снимки се качват. навремето за един ден имаше 20 страници нови снимки, сега са 2.
Автор: virosh   
Дата:   05-03-14 17:42

И аз скоро не съм качвал, но и не съм снимал. Напоследък ми е малко натоварено и фотографията остана доста на заден план.[shtrak]
За сметка на това пък реших да се пообразовам малко докато вървят няколко хубави workshop-а по creativeLive.[smilie24]

Сега чакам почивните дни и да видим дали ще успея да приложа нещо от наученото на практика.[smile]
Автор: Lycan   
Дата:   05-03-14 17:56

мерак с пари се гаси ...явно и с карантина може :)
Автор: Admin   
Дата:   05-03-14 18:25

Ама точките ли си искате хора? Уж нали точкогонството беше лошо нещо, пък то всъщност "обичах да си броя точките в реално време и като не мога да си броя точките не ми е инетресно да качвам
Добре. Щом това е важното, да броим точки, няма проблем.
Всъщност защо да се хабим за идеята с непопулярни мерки и да сваляме посещаемостта на сайта? Хората си искат точките, това ги вълнува.
Няма по-печелившо нещо в България от жълт вестник, продава се, защото има интриги, точки се броят, изобщо кипи живот....

Публикацията е редактирана (05-03-14 18:28)
Автор: aeobs   
Дата:   05-03-14 18:34

Да, интересно на какво се дължи замирането на този сайт. Преди как беше наистина, що снимки, що теми. Явно като всяко нещо е до време. [smile]
Дата:   05-03-14 18:35

на мен ФотоФорум сега ми харесва повече! за съжаление и аз почти не съм снимал напоследък и няма какво да кача. дано наистина спадането на качването на нови снимки не е заради липсата на точки [smilie11]
Автор: HP   
Дата:   05-03-14 18:36

В сайта липсва динамика, казвал съм го много пъти. И причината не е в точките. Липсва мотивация да се качват снимки. И ако преди единствената утеха беше да се спечели някоя точица, когато това стана почти невъзможно почнаха оплакванията.
За липсата на интерес вина освен опорочената система за гласуване имат и админите и собствениците на сайта.
Хората искат да има състезателен елемент, искат да участват в надпревара.
Бих направил ежемесечен конкурс в категория 'Представяне", наградата примерно ще е първите 5 да излизат от 'Представяне" -така ще се стимулират новите на сайта.
Бих направил ежемесечен конкурс между тези, които имат рейтинг "Б" , така ще се покаже на по-долните категории кои имат "Б" права и как снимат
Бих направил ежемесечен конкурс между тези , които имат рейтин 'А", победителите да получават знак "Победител в месечен конкурс"
Въобще има доста неща, които биха стимулирали хората да снимат и да участват активно в сайта. Чисто козметичните промени нямат особен ефект, казвам особен, а не никакъв.
Автор: мара   
Дата:   05-03-14 18:51

марчо се будалка, бе админ...къде наистина, къде на майтап...ма все пак се будалка [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Дата:   05-03-14 18:52

бих предложил да има следнта опция, всеки като гласува за Х на брой снимки, да може да предледа в списък за кои снимки е гласувал за деня и от тях да номинира една за снимка на деня. така да се оформи още една категория.
Автор: vgramatikov   
Дата:   05-03-14 18:56

Кривите ракети космоса им е виновен.
Автор: J0R0   
Дата:   05-03-14 18:59

Не е пролетна умора.
Постоянна е тенденцията.

Хората снимат и качват снимки за да ги харесат другите.
Фейсбук уби до голяма степен тая тръпка.
Защото позволи да си начесваш егото, без дори да правиш снимки или каквото и да е друго.
Достатъчно е да публикуваш каквото и да е или дори споделяш чужди неща и получаваш "харесвания".
За много хора така е по-лесно, отколкото да се пънат да се доказват с хубави снимки.
Същото важи за текстове, музика и за каквото се сетите още.
Автор: rimohit   
Дата:   05-03-14 19:16

Абе де да знам ... За мен са коренно разлини места двете ама може би щото имам само по малко от 5 познанства във фейса , които са дошли от форума. Ама не барай ,според мен ,положението с точките , Админе . Екстра е. Активността ... Дали не сте махнали много б- та и да се правят на ощипани.... Ако е това мисля , че лека полека ще си дойдат нещата на място . Ако е друго ... Знам ли. Мен пак си ми любим форум.
Автор: sunnyshot   
Дата:   05-03-14 19:34

J0R0, ами покажете гъвкавост и влезте в крак с "модата". Направете го като ютуб, само с палци [smilie24] харесвам; [smilie23] не харесвам. А който иска, да пише коментар.

Автор: karan4o   
Дата:   05-03-14 19:34

Аз фейсбук не ползвам! Новите правила във форума са много по-добре от преди. Не че качвам много снимки, но аз и преди качвах толкова. Определено има липса на дискусии, както през миналото. Определено има липса на хора, но това не е заради новите правила. Това е тенденция... новите правила ще направят с времето фото-форум сайт за фотография, а не жълт сайт за всякакви индивиди.
[smilie24]
Автор: sunnyshot   
Дата:   05-03-14 19:36

karan4o, не споделям оптимизма ти, но времето ще покаже.
Автор: karan4o   
Дата:   05-03-14 19:41

Е к'во искате?!? Всичко по старо му?!? Пак точкогонство, пак свои хора и пак само "велики" фотографи напред?!?

Не е хава тая хава [smilie3]

Може още промени да се вкарат. Наистина горе предложеното за разни конкурси или нещо подобно също не е лошо, но каквото и да си говорим имайте предвид, че преди 7-8 години хората не снимаха толкова, нямаше фейсбук и тем подобни простотии. Тогава хората се палеха много по фотографията. Сега всеки снима, с телефон, с часовник, с каквото се сетите. Фотографията се пренасити тотално и това оказва влияние на сайтовете.

Точно затова казвам, че Фото-форум трябва да продължи да се опитва да бъде сайт за фотография и да си държи на фотографията...
Това ще му донесе с времето повече, защото всичко е до време и фейсбук ще умре, хората ще се пренаситят да снимат с телефоните си, но ...

... фотографията няма да умре...
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

Тази тема е затворена