Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Здравейте!Имам нужда от малко помощ.в моменте снимнам с канон 50Д
и обектив сигма 18-15мм ф2.8.Следващият месец смятам да отделя около 2000 евро и да сменя техниката!Ориентирал съм се към Канон 7Д,втора употреба,обективи; сигма 10-20мм,канон 50 ф1.4,и тамрон 90мм макро.Обичам да снимам пейзажи,портрети,макро.Въпросът ми е добра ли е комбинацията или да се насоча към тяло канон 5д и обектив канон 24-105 ф4л или някакви дръги вариянти.Всякакви мнения и коментари ще ми бъдат полезни!Благодаря ви предварително! напишете тук URL на снимката
5D + 24-105Л. Пълен кадър с тлъст пиксел - какво повече му трябва на човек? Като добавка един макроконвертор на Рейнокс и комплекта е пълен. А може и комплект фиксове "L" ако качеството е супер приоритет.
Преминаване от кроп на кроп е като подскок на място. Освен това не прочетох никъде да се говори за репортажно снимане. В онзи сайт има тема и за 5Д2. Успех!
5д2 естествено е по-добре от 5д1, но ако говорим за едни 2000 евро и искаш пейзаж, макро и портрет ето ти едно прекрасно предложение точно за тази стойност:
5Д
Canon 100 2.8 L Macro
Canon 17-40 L
Canon 85 1.8