Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Има ли такова чудо като предна капачка за китов обектив на Никон, но с връзка за закачане?
Когато си купих апарата попитах в павилиона дали нямат капачка с връзка, че да не изгубя тази и ми заявиха, че апаратите със сменяема оптика нямали връзки.
Ако няма, да дупча тази с някаква игла и да правя от нещо нищо :D
Ей-това се лепи на капачката (ако намериш къде, че Nikon-ските са малко кът откъм плоски повърхности ) и си виси после и те бие през ръцете, зъбите и пр.
Аз имам такава с връзка и се нервирам, че баща ми ми загуби оригиналната и ми купи такава. Нямам нищо против да разменим, ако ова ти върши работа. Моята е на 67 мм.
munich, мерси за предложението, ама моята капачка е 52мм. Явно ще се купи този Lens Cap Holder за 6 лв и ще си разреша проблема, че много неприятно да е пъхам по джобове, чанти и т.н.