Автор: tisho86
Дата: 19-07-12 00:15
Здравейте на всички!
Първо да ви се представя за тези които не ме познават.
Казвам се Тихомир Йорданов и активно се занимавам със сватбена фотография от миналата година. Ще добавя, че не се смятам за велик и определено не претендирам за нищо. Фотографията е допълнителното ми средство, с което си изкарвам прехраната. Работя с клиенти от 5 години и от година и нещо в сферата на фотографията и до днес не бях попадал в положение на "цайтнот".
По рано днес ми се обади булката, на която вчера бях предал диска със снимките, за да ми остави feedback-а си. Коментарът не беше положителен както сами се досещате. Бяха изтъкнати като недостатъци, че нямало нито една снимка, на която да се вижда изцяло роклята и и нейната красота, в ресторанта изглеждали уморени и гостите имали по-хубави снимки и като цяло били разочаровани. За капак изтърси, че била снимана преди от професионален фотограф и знаела как трябва да изглеждат снимките.
Очевадно аз не съм.
Имахме две предварителни срещи, на които останах със супер добро впечатление, че чак си мислех че можем да си станем близки:)
Адски болно ми стана, това и е причината да ви занимавам с моите неволи.
Въпросът ми е дали сте изпадали в подобна ситуация и как сте реагирали?
Снимки няма да приложа, не защото ме е срам да ги покажа, а защото не ми се струва професионално!
Ако някой прояви интерес може да ми драсне на лични ще пратя линк със снимки.
|
|