Автор: desmes
Дата: 10-09-11 19:59
Здравейте,
днес между 13:45 и 14:00 , в спортния комплекс "Борисова градина" , на игрище 3 ми откраднаха от раницата Nikon D700 + Nikon 24-70/2.8 ...
Събрахме се випуски от гимназията на приятелски мач , който реших да снимам.
Докато снимах от статив видео с Panasonic LX-3 , от раницата, на 1.5 -2м зад мен, опряна на мрежата между двете игрища, в рамките на 10-тина минути изчезнаха тялото с обектива. Единственият непознат / останови се след това/ сред всички събрали се наши хора в самото игрище , който стоеше в това време зад мен , до раницата , вече се бе изпарил.
Преглеждайки запис на видео от камерата на съученик , ясно виждам предполагаемият извършител. Не мога да съм 100% сигурен, разбира се , че е точно той, но е факт , че след установяване липсата , той бе единственият тръгнал си.
Току що се прибирам в Пловдив и още не съм разгледал по-подробно въпросния запис.
Веднага отидохме в първо РДВР, където заведох преписка срещу неизвестен извършител.
Никога не оставям техника по багажници , но явно, има още доста уроци да получа.
Прецених грешно , че мога да оставя раницата зад гърба си, а не отпред / заплашена от някоя топка / , тъй като се бяхме събрали само приятели. Но ...
Нямам , за съжаление, сер. номер на тялото - ще се опитам да се свържа с колегата от форума, от който го купих ... дано той го пази.
На обектива е наличен.
Имате ли идея , дали от NEF може да се получи информация за сер. номер ?
Благодаря ви !
|
|