Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Рейтинг Б или дабълю ти еф?
Автор: vlex   
Дата:   24-07-11 02:21

Здравост,

имам една теоретична питанка (към админите, но не само) относно тия рейтинги-мейтинги:
По колко точки Б е един глас Б?

Питам, защото съм пращал фолио за оценка няколко пъти и естествено са ме рязали с темплейтчето, в което се пропагандира - само да рейтнат 7 от всичките поне, плюс-минус, преко-сили 700 човека, които рейтват с точки Б (зяпайки си точките Б насам-натам все че са кратни на 4, ме навежда на мислата, че става въпрос именно за 4т. на глас) и вече попадаш едва ли не с единия крак във Валхалла, защото можеш да пускаш във всички галерии.

Е хубу де, ама е' сега направих вече 3 снимки с по поне 28т. Б и нищо.. И ся кво правим? Мога все още да качвам само в представяне...

Тая въпроса винаги ми е била тъмна индия с какъв реакшън тайм това се отразява, дали го прави човек, дали го прави сървърът. Питанката е теоретична - иначе много ми пука дали ако имам да показвам нещо ще е у тая, у оная или у кръглата папка - все е качено, който иска - може да го види. Как се случвуват нещата зад кулисите - те ТОВА е въпросът.[smilie7] [smilie18] [thankyou]

Поздрави,
Влад

Re: Рейтинг Б или дабълю ти еф?
Автор: vlex   
Дата:   24-07-11 02:23

Хаха - ужким го едитнах преди да го пусна пък..

Цъкнах чисто от любопитство да видя, дали ще има нещо ново по менютата... Ся ще излезе, че съм и някакъв ламтящ за слава и най-вече за б-точки [smilie18] [smilie18] [smilie25]
Автор: j_mironski   
Дата:   24-07-11 05:06

вземеш ли да питаш за рейтинга..... просто забравяш за него

Тук любопитните и тези дето се осмеляват да кажат истината не ги обичат
Автор: ittv   
Дата:   24-07-11 07:03

колко сте жалки не е истина просто, вие ако снимате само заради рейтинг по-добре не се излагайте публично, правете си го само за вас...
Аз не съм видял кадърен автор, който да не е забелязан тук във форума...

vlex: ти се научи да снимаш, той рейтинга сам ще дойде, като толкова много го искаш вервай ми [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Автор: gecata   
Дата:   24-07-11 08:51

Тук любопитните и тези дето се осмеляват да кажат истината не ги обичат.....

Вероятността админите да не ви обичат е нищожна.
Та каква е истината викаш? [smilie3]

Публикацията е редактирана (24-07-11 08:52)
Автор: wiseacre   
Дата:   24-07-11 09:09

Четете, хора...

"Квотата колко снимки могат да се качват към албум "избрано" се обновява 1 път на ден, обикновено след полунощ. Това означава, че вие получавате право на по-висока квота на следващия ден."

FAQ

Автор: admin   
Дата:   24-07-11 09:15

Всичко е обяснено в правилата и секция FAQ.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена