Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Предложение относно рейтингите...
Автор: Rebellious   
Дата:   11-05-10 23:58

Понеже много вода изтече, откакто го има тоя сайт и все се появяват теми визиращи точки, рейтинти и т.н., които обикновено се въртят и завършват около това "кво ти пука за точки, рейтингите са без значение", и в края на краищата нищо не се променя и се тъпче на място. А междувременно една камара ценни автори просто спряха да влизат тук или ако го правят, го правят не поради правилата и стратегията на сайта, а просто заради закачката и познатите си тук... Да, в пазарни времена на админите им пука за други неща, но пък точно в трудни времена, е ли неуместно да се замислим за смисъла на всичко това?

Та, в контекста на гореказаното, питам, възможно ли е при качване на снимка за гласуване, да има опцията "забранено за гласуване от помазани, тип рейтинг Б"? Казано иначе, да не може точно те да да си остават, в дадената им "привилегирована" позиция да налагат. Нека се вживяват на каквито си искат, но оставете и на автора правото на избора да им дава думата. Иначе става това, което става от доста време, т.е. админите може и да им е рентабилно, но е твърде плоско от гледна точка на развитие!
 Re: Предложение относно рейтингите...
Автор: minolta9   
Дата:   12-05-10 00:00

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: ka7   
Дата:   12-05-10 00:04

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Дата:   12-05-10 00:05

Автор: canonio   
Дата:   12-05-10 00:05

а според мен това 287676499 тема с такова предложение и админите даже няма да пишат тук...
Автор: tantris   
Дата:   12-05-10 00:08

Бе мани рейтингите. Гледам обаче нещо драстично намаляват коментарите под снимките. Явно народа почва да губи интерес...
Автор: Lalinda   
Дата:   12-05-10 00:09

А, защо, аз най-редовно си получавам по някоя единица, сиреч бронз, от някой, както си го нарекъл, "Б-огопомазан".
[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Единиците са много стимулиращи и дори биха ме накарали да се развивам, но снимките, които показвам, така или иначе, са заснети преди десетина години, тоест далеч преди да се регистрирам...
[smilie21]

Истината е, че човек НЕ СЕ УЧИ ОТ ГРЕШКИТЕ, а само от УСПЕХИТЕ СИ.
[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   12-05-10 00:10

Дата:   12-05-10 00:13

Проблем да се позамислите ли имате? Или сте свикнали да четете отгоре, отгоре?

Явно трябва да се напише по-смилаемо! Ок, въпросът е в това да има възможността да се избира дали иска автора мнението на т.н рейтинг Б или не! Какъв е проблема да има този избор?
Не си спомням да се е коментирало точно това или горе пишещите наистина си нямат работа и си хабят времето да драскат постинги?

Дата:   12-05-10 00:13

Автор: charly   
Дата:   12-05-10 00:14

Да се включа преди да са затворили темата.

давамѝнай-много30поста

[smilie18]
Автор: mitku   
Дата:   12-05-10 00:15

ka7 написа:

> а според мен ще заключат или изтрият темата още тази вечер..

Губиш... Загубил си още докато си писал в 0:04 часа, когато "тази вечер" е била вече завършила. [ezik]
Дата:   12-05-10 00:16

Дата:   12-05-10 00:17

Има сума ти сайтове без Б рейтинг. Пускай в тях. А този е посещаван и известен именно заради Б рейтинга си.
Дата:   12-05-10 00:18

Нещо много ви е втресло от цензура, затваряне на теми, триене? Толкова много, че не виждате смисъла, а просто се разпищяхте![smile] Няма лошо, характерно е обаче! За едни други времена...

Дата:   12-05-10 00:20

Тантрис, не ми давай акъл къде да пускам и как! Аз не си спомням да съм се опитвал да ти давам насоки за каквото и да е, нали?

Дата:   12-05-10 00:21

Дата:   12-05-10 00:22

Да ама не![ezik]
Дата:   12-05-10 00:23

Дата:   12-05-10 00:24

[smilie8]
Автор: MarinY   
Дата:   12-05-10 00:24

Ако не искаш мнение, пускай в Пикаса или във фейсбук. Тука е фото форум.
Дата:   12-05-10 00:29

МаринИ,

чети добре, моля! Не става реч за неискане на мнение, иде реч за възможност за селектиране на мнението! За избора на възможности! Много ли е трудно да се разбере?

Дата:   12-05-10 00:32

Дата:   12-05-10 00:37

Да, знам, че тук е Фото Форум! Знам също така , че е и известен с рейтинг Б системата си. Която сама по себе си не е лоша, но... Защо да няма и обратната схема на избор от автора дали да иска мнението на тази група? И дали ако я има тази възможност, няма да е за добро на всички? Кое е обърканото, минолта9?

Дата:   12-05-10 00:43

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Тази тема е затворена